Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Eντυπωσιακό θέαμα από τη διήμερη Ναυταθλητική εκδήλωση με Jet ski στην Αμάρυνθο - Στη βράβευση ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο παραλιακό μέτωπο Αμαρύνθου και παρακολούθησαν τη μεγάλη Ναυταθλητική εκδήλωση με Jet Ski που διοργάνωσε φέτος για 2η συνεχή χρονιά η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας.


Οι λουόμενοι και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους συμμετέχοντες σε έναν αγώνα που περιλάμβανε δεξιοτεχνίες σε σταθερό στίβο οριοθετημένο με σημαδούρες. Οι αναβάτες διέτρεξαν με ακρίβεια τον στίβο για συγκεκριμένο και ορισμένο από πριν χρόνο.

Το Σάββατο 8/7 διεξήχθησαν οι πρώτες διαδρομές από τις 17:30 και ολοκληρώθηκαν στις 19:30 το απόγευμα.


Την Κυριακή 9/7 έγινε έναρξη στις 11:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι, ενώ στη συνεχεία ακολούθησε η απονομή επάθλων και η τελετή λήξης των αγώνων, στην οποία παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.


Επίσης παρευρέθησαν και οι κ.κ.  Μαρία Παπαγγελή, Αντιδημάρχος Οικονομικών Ερέτριας, Γιάννης Βελέντζας, δημοτικός σύμβουλος και ο Βασίλης Παπαγγελής χορηγός, οι οποίοι στήριξαν τη διοργάνωση.


Η δημοτική αρχή ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση καθώς και τους Εθελοντές Ναυαγοσώστες Sar 312, τον κ. Μόρφη Θεοφάνους με το μηχανοκίνητο ναυαγοσωστικό σκάφος καθώς και το εργαστήριο κεραμικής της κ. Γεροντίτη Δήμητρας για τα όμορφα αναμνηστικά που προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: