Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

16η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων στην Ερέτρια - Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Λέσχης Αναστάσιο Σμυρλόγλου - Video & φωτο

Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου -Ε Λ Κ Α- με την εκδήλωση "σταθμό" για τους λάτρεις των κλασικών οχημάτων, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια σε Λιτόχωρο, Στυλίδα και Αίγιο, φέτος αποφάσισε να στηρίξει την Ερέτρια! 


Στις 7/8/9 ΙΟΥΛΙΟΥ έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο χώρο του ΜΙLOS CAMPING στην Ερέτρια την 16η πανελλήνια συνάντηση σκαραβαίων και  κλασικών οχημάτων!




Το Σάββατο 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, είχαμε τη χαρά να τους δούμε από κοντά και να μας γεμίσουν αρώματα μιας άλλης εποχής,  σε μια στατική έκθεση στον πεζόδρομο στην παραλία της Ερέτριας από τις 19:30 το απόγευμα, με σκαραβαίους, αερόψυκτα VW (buggy, φορτηγάκια, type 3, variant-fastback) αλλά και πολλά ακόμα κλασικά οχήματα! 



Ο ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος υποδέχθηκε τα μέλη και τον πρόεδρο της λέσχης κ. Αναστάσιο Σμυρλόγλου, μπροστά από το Δημαρχείο Ερέτριας, όπου ο χώρος είχε ήδη προετοιμαστεί για την έκθεση των οχημάτων.




Όπως μας ανέφερε ο κ. Σμυρλόγλου σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, η 16η Πανελλήνια  Συνάντηση σκαραβαίων φιλοξενήθηκε φέτος στην  Ερέτρια στο "Μilos Camping" και συμμετέχουν σε αυτή 40 αυτοκίνητα. 





Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει την πρώτη μέρα την συγκέντρωση των συμμετεχόντων και ελεύθερο χρόνο για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.


Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και έκθεση οχημάτων στο κέντρο της Ερέτριας, ενώ υπάρχει  ευκαιρία για διασκέδαση στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά τις περιοχής που βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα από τον χώρο της συγκέντρωσης.


Την τρίτη και τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των βραβείων στους νικητές των διαγωνισμών και έπειτα ακολουθεί ελεύθερο πρόγραμμα για Μπάνιο και χαλάρωση.












                            Φωτορεπορτάζ - Συνέντευξη: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ



Εικόνες από τη  16η Πανελλήνια  Συνάντηση σκαραβαίων το "Μilos Camping










Σχετικό άρθρο:







Δεν υπάρχουν σχόλια: