Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Παραίτηση του Τοπικού Συμβούλου Κώστα Μπέτσια από την Κοινότητα Ερέτριας με αφορμή την ανακόλουθη συμπεριφορά της προέδρου

  

Την παραίτησή του κατέθεσε σήμερα το πρωί ο ανεξαρτητοποιημένος Τοπικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Μπέτσιας από το συμβούλιο της Κοινότητας Ερέτριας, κατηγορώντας ευθέως την πρόεδρο κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου ότι αγνόησε απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης 23/2 του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ψήφιση των θεμάτων του Θέαλος και ότι λειτουργεί με τα θέλω τα δικά της και του συνδυασμού της.



 
Πιο αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης του κ. Μπέτσια αναφέρει τα εξής:

 

«Αξιότιμοι κ.κ.,  μετά το χθεσινό Δ.Σ. και παρακολουθώντας την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου να αγνοεί την απόφαση  γνωμοδότηση του τελευταίου τοπικού συμβουλίου, όσον αφορά το θέμα της ενοικίασης του ΘΕΑΛΟΥ, που ψηφίστηκε ομόφωνα να ενοικιαστεί και βλέποντας την πρόεδρο να αγνοεί την γνωμοδότηση όλων και να λαμβάνει μέρος στην συζήτηση και να λέει ΟΧΙ, παραιτούμαι από το Τοπικός Σύμβουλος.

Παρακαλώ όπως με αντικαταστήσει διότι δεν λειτουργεί ως πρόεδρος Κοινότητας που να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και λειτουργεί με τα δικά της θέλω (του συνδυασμού της).

Μετά τιμής

Κων/νος Μπέτσιας»

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΕΤΣΙΑ

Σε προσωπική του δήλωση στον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο κ. Μπέτσιας αναφέρει τα εξής:

 

«Υποκρισία για το φαίνεσθε!

Λυπάμαι, αλλά δεν θα υποκριθώ ποτέ στο κόσμο για να γίνω αγαπητός για ψηφοθηρικούς λόγους ή για προσωπικά οφέλη.

 Με κούρασε αυτό το πράγμα στον τόπο μου...

Αντί να κοιτάξουμε πως θα κάνουμε κάποια σωστά πράγματα για τον τόπο μας, κάποιοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να εκπληρώσουν τα δικά τους θέλω.... τάζοντας για το «φαίνεσθε» ότι τους κατέβει στο κεφάλι.

 Προσωπικά δεν θα υποκριθώ ποτέ για να εκπληρώσω ίδια συμφέροντα.

Λυπάμαι γι’αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στο τόπο μου, αλλά θέλω να δηλώσω ότι η πολιτική θέλει να έχεις σπουδάσει την υποκριτική, χωρίς αυτή,  αργά η γρήγορα θα πας σπίτι σου…

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, για να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά, θα πρέπει ιδανικά, να βρεθούν νέοι άνθρωποι, με τα ίδια πιστεύω με εμένα,  χωρίς ψευτιά, υποκρισία και προσωπικά οφέλη, που να θέλουν να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο!!!»

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: