Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού ορίστηκε ο κ. Αντώνης Τερζάκης με απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας - Το προφίλ του νέου αντιδημάρχου

 


Νέα ώθηση στα θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού αποφάσισε να δώσει ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ανακοινώνοντας σήμερα τον ορισμό ενός νέου αντιδήμαρχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ερέτριας, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Τερζάκης.


Φαίνεται πως δεν είναι τυχαίος ο ορισμός του δικηγόρου κ. Αντώνη Τερζάκη στην θέση αυτή, καθώς είναι ενεργό μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας τα τελευταία τρία χρόνια, είναι ενημερωμένος στα θέματα τουρισμού και συμμετέχει στις διεργασίες για το σχεδιασμό των προγραμμάτων τουριστικής προβολής του δήμου Ερέτριας.

Παράλληλα, παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις των εργασιών για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου της Ερέτριας και των ανασκαφών του ιερού της Αμαρυσίας Αρτέμιδας στην Αμάρυνθο και μελετά προτάσεις σχετικά με την αύξηση της επισκεψιμότητας των αρχαιολογικών χώρων του δήμου μας.

Επίσης ασχολείται επί σειρά ετών με αθλητικές δράσεις,  στηρίζει τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερέτριας και τις αθλητικές διοργανώσεις του τόπου μας (Ere3athlon, ιστιοπλοΐα, κ.ά.)  υποστηρίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ενώ στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια: