Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ από τον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην Ερέτρια - event του Σωματείου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης του Σωματείου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας,  που επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή την εκδήλωση στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου, των επιχειρηματιών και των καταστημάτων, ετοίμασε για όλους εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τις καλύτερες στιγμές! 


Το Σωματείο Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου φωταγώγησε Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην καρδιά της αγοράς, στην οδό Φιλοσόφου Μενεδήμου και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με Pepito show, Άγιο Βασίλη, ξωτικά, μουσική dj Nikos Mavrelis, χορούς και πολλές εκπλήξεις!


Τα καταστήματα στην Ερέτρια την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου έμειναν ανοιχτά από τις 11:00 πρωί έως τις 9:00 το βράδυ με πολλές προσφορές για τις γιορτινές αγορές και με κληρώσεις δώρων!

Μετά τις 6:00 το απόγευμα έκλεισαν οι δρόμοι Φιλοσόφου Μενεδήμου και Αποστόλη και ο κόσμος απόλαυσε το θέαμα και τη βόλτα του!

Προσφέρθηκαν γλυκά, ζεστή σοκολάτα, κρασί, λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα!

Guest star ο Αι Βασίλης, το ξωτικό του και ο ρούντολφ το ελαφάκι, που φωτογραφήθηκαν μαζί τους μικροί και μεγάλοι!





Μουσική από τον Dj Nikos Mavrelis



Χορευτικά από τον Σύλλογο "Once upon a dance" της Ζωής Μακρύγιαννη



Προσφέρθηκαν γλυκά, ζεστή σοκολάτα, κρασί, λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα!







Η πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών κ. Μαρία Χόνδρου  με τον αντιδήμαρχο Ερέτριας κ. Ευάγγελο Τσώκο, την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Βούλα Αγιοστρατίτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τον κ. Χρήστο Παύλου Επιμελητηριακός Σύμβουλος.




Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Βούλα Αγιοστρατίτη.





Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τον κ. Δασκαλάκη Ηλία δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Ερέτριας.




Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τον κ. Λευτέρη Μπιλάλη, 
τ. πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας





Ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου ιδιοκτήτης των ομώνυμων Αρτοποιείων 
και χορηγός του ταξιδιού ΔΏΡΟΥ







Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τη σύζυγό του





Η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου

























Φωτορεπορτάζ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Χορηγός Επικοινωνίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: