Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Η Αμάρυνθος φόρεσε τα γιορτινά της και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της σε μια λαμπερή βραδιά! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Το Σάββατο 10-12-2022 στις 6:00 το απόγευμα, η Αμάρυνθος φόρεσε τα γιορτινά της και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της με πλήθος κόσμου, σε μια λαμπερή βραδιά με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια, χορευτικά, πλούσιες εκδηλώσεις για τα παιδιά που έχουν την τιμητική τους με ξυλοπόδαρο, αι βασίλη, face painting, bazaar και πολλά κεράσματα!



Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, έδωσε το σύνθημα για να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αμαρύνθου, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.



ΒΙΝΤΕΟ με απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Ερέτριας
κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου






Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου με την αρωγή του Δήμου Ερέτριας και του Ν.Π.Δ.Δ. "Δαφνηφόρος Απόλλων" και την συμμετοχή των συλλόγων:


Εμποροεπαγγελματικός, Καλλιτεχνικός, Γονέων & Κηδεμόνων 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου & Λυκείου, Σύλλογος "Καρναβάλι Αμαρύνθου", Πολιτιστικός, Γυναικών Αμαρύνθου & Περιχώρων, Εξωραϊστικός σύλλογος "Γεράνι", Εθελοντών Δασοπυροσβεστών "Αμαρυνθία Άρτεμις", Σύλλογος "Αγάπης & Αλληλεγγύης".




Ο αντιδήμαρχος Αμαρύνθου κ. Γεώργιος Σμπιλίρης




Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μαρία Παπαγγελή, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα, Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, Αμαρύνθου κ. Γεώργιος Σμπιλίρης, ο οποίος απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους συνδημότες του.

Επίσης παρευρέθηκαν η πρώην δήμαρχος Ερέτριας και επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ερέτριας κ. Αντώνης Ανδρουλάκης,  ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, κ.α.







Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου.





Παρουσιάστηκαν χορευτικά από τα τμήματα μοντέρνου χορού του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, με χορογραφίες από τη δασκάλα χορού κ. Αϊντα Νικολαΐδη και  ζούμπα, με χορογραφίες από τη γυμνάστρια κ. Τέτα Κατσή.




Στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτικά από " ART & DANCE" με χορογράφο την  κ. Γιούλη Θεοδώρου, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με χορευτικά του Συλλόγου "Once upon a dance" της κ. Ζωής Μακρύγιαννη.




Ο εντυπωσιακός ξυλοπόδαρος



Το σπιτάκι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου





Πλούσια κεράσματα με γλυκίσματα, αναψυκτικά και ζεστή σοκολάτα με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων & συλλόγων



Η γλυκύτατη κ. Γιόλα Κατσίκα, μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων




Το τραπέζι με τα γράμματα προς τον Αι Βασίλη και το face painting







To bazaar της Κινηματογραφικής Λέσχης Αμαρύνθου



Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς με τη σύζυγό του



Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας "Αμαρύνθια Άρτεμις" αρωγοί της εκδήλωσης









Δεν υπάρχουν σχόλια: