Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Πέτρος Σμιλάκος: «Την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών μας τιμούμε σήμερα»


Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Σμιλάκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας, απευθύνει  ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για μια ακόμη φορά στους εθελοντές μας και στις Eθελοντικές Oμάδες του δήμου μας, για την σπουδαία συνεισφορά τους στην δύσκολη κοινή προσπάθεια της Πολιτικής Προστασίας.



"Η Διεθνής Ημέρας Εθελοντισμού, όπως καθιερώθηκε βάσει ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1985, μας δίνει την ευκαιρία να απευθύνουμε για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους εθελοντές μας προσωπικά στον καθένα και στις Εθελοντικές μας Ομάδες, για την πολύτιμη συμβολή τους στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Ο εθελοντισμός, ξεκινά από την καρδιά του καθενός και την αγάπη του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ προϋποθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Οι εθελοντές μας έχουν δώσει ενεργά το παρόν, τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, αποδεικνύοντας  τη σημαντική συμβολή τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος,  με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Αυτήν την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών μας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, τιμούμε σήμερα με την αφορμή του εορτασμού  της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού και ευχόμαστε να αποτελέσει αφορμή για την μεγαλύτερη διάδοση του μηνύματος για την αξία του εθελοντισμού, ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει ακόμα περισσότερους εθελοντές, που τους έχει πραγματικά ανάγκη! 

Όπως έχω ξαναπεί «όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε λίγο από αυτό που μας περισσεύει, λίγο από τον χρόνο μας, γιατί η προσφορά είναι στη φύση μας»."






Δεν υπάρχουν σχόλια: