Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Καραμπόλα προκλήθηκε στην Ε.Ο. Ερέτριας Αμαρύνθου, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο Ι.Χ. και έναν τραυματισμό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη 01-12 στην Ερέτρια λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, στο ύψος της περιοχής του  Αγίου Γεωργίου. 


Συγκεκριμένα στην Ε.Ο. στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αμάρυνθο προς Ερέτρια, πλησίον της στροφής του Αγ. Γεωργίου,  προκλήθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων που κατευθύνονταν προς την Ερέτρια.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο αναφέρθηκε πως το προκάλεσε ένα τρίτο όχημα τζιπ το οποίο προπορευόταν των άλλων δύο, που μετά τη σύγκρουση αποχώρησε από το σημείο, ενώ επέστρεψε λίγο αργότερα στο σημείο, ώστε να διερευνηθεί το συμβάν.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης,  η οδηγός του δεύτερου οχήματος ένιωσε έντονη ζαλάδα και τις προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες από εθελοντές της ΕΣΔΔΕ (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας) που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά του  Α.Τ. Ερέτριας για την καταγραφή του συμβάντος και με την συνδρομή των εθελοντών διευκόλυναν την διέλευση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο, μέχρι και την απομάκρυνση των δύο οχημάτων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: