Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Αναβολή της Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για την Τρίτη 29/11 λόγω μη απαρτίας - Συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου Ερέτριας για το 2023

 


Για την Τρίτη στις 29-11-2022 και ώρα 19:00, πρόκειται να συνεδριάσει δια ζώσης  η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, στο δημοτικό κατάστημα Ερέτριας, με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Προσχέδιο Προϋπολογισμού Δήμου Ερέτριας Οικονομικού Έτους 2023».


Η σημερινή προγραμματισμένη διαβούλευση αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας και με βάση τον ισχύοντα νόμο θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με όσους παρευρεθούν, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Αντώνης Ανδρουλάκης.

Η 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το έτος 2022, θα γίνει στο πλαίσιο συζήτησης επί του προσχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου Ερέτριας για το Οικονομικό έτος 2023, υπό την προεδρία του κ. Αντώνη Ανδρουλάκη, παρουσία του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Δαφνηφόρος Απόλλων", οι κ.κ. Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων πολιτικών κομμάτων, φορείς - μέλη της Επιτροπής και δημότες-μέλη της επιτροπής.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: