Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Γενική Συνέλευση του Συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία" κάλεσε στις 14/12 στο Ειρηνοδικείο Ερέτριας, η Αμφιτρίτη Αλημπατέ



Την Τετάρτη 14/12/2022 στις 17:00 μ.μ. η κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, συγκάλεσε τα μέλη της Παράταξής της σε Γενική Συνέλευση στο χώρο του Ειρηνοδικείου Ερέτριας, όπου συζητήθηκαν ενδοπαραταξιακά θέματα, ενώ δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, μετά την επίσημη ανακοίνωσή της να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.



Η πρώην Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, δήλωσε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για αυτήν τη συνάντηση. 


Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι το 2023 είναι έτος εκλογών και καθώς η ίδια συμπληρώνει, πλέον, 25 Χρόνια συνεχώς εκλεγμένη στο Δ.Σ. Ερέτριας, έχοντας υπηρετήσει 5 Χρόνια ως Δήμαρχος, 2 Χρόνια ως Δημαρχεύουσα και 6,5 Χρόνια ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να μην είναι Υποψήφια Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές.


Με σεβασμό στους συνεργάτες της, ενημέρωσε ότι άμεσα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Υποψήφιου Δημάρχου και ζήτησε, με ανοικτές, δημοκρατικές διαδικασίες να κατατεθούν υποψηφιότητες έως 28/12, για τα περαιτέρω. 


Κλίμα συγκίνησης κατέκλυσε όλους, όταν συνεργάτες, εκλεγμένοι και μη, έπλεξαν το εγκώμιο της πρώην Δημάρχου, για την προσωπικότητα της και την προσφορά της στην Ερέτρια, με χειροκρότημα και δάκρυα. 


Η ίδια, συγκινημένη, δήλωσε ότι δεν παραιτείται από Δημοτική Σύμβουλος, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί τη θέση, που την όρισαν οι Δημότες της Ερέτριας. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντοτε δίπλα στο Συνδυασμό και στον καθένα ξεχωριστά, ώστε να αναπτυχθούν αυτοδιοικητικά και να συνεχίσουν ανανεωμένοι το μεγάλο έργο. 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μικρή αναδρομή στα μεγάλα έργα υποδομής, που πρόσφερε στο Δήμο της, όπως:


- 4 σχολικά κτίρια -2 Ανακαινισμένοι Παιδικοί Σταθμοί -αναστύλωση Αρχαίου Θεάτρου -Βιολογικός καθαρισμός Ερέτριας -Πλατεία λαϊκής αγοράς -Πλατεία Κωστάντιου -Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων -Αναπλάσεις Αμαρύνθου, Γυμνού, Άνω Βάθειας, Καλλιθέας και Σέττας -Ανάπλαση παραλίας Ερέτριας -Γήπεδο 5×5 Ερέτριας -Κερκίδες στα Γήπεδα Ερέτριας και Αμαρύνθου -Φωτισμό με προβολείς Led των Γηπέδων (κύριο και βοηθητικό Ερέτριας) -Χρηματοδότηση Κλειστού Γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι -Αντιπλημμυρικά έργα στο Σαρανταπόταμο -Πεζοδρόμια που άλλαξαν την Ερέτρια -Ασφαλτοστρώσεις σε όλο το Δήμο -Νομιμοποιήσεις στο Νησί Ονείρων και πλήθος άλλων έργων υποδομής, που άλλαξαν όλο το Δήμο Ερέτριας. 


Τέλος, δήλωσε πως καθώς έχει δεχτεί προτάσεις, θα συνεχίσει το έργο προσφοράς από νέα θέση, την οποία υποψηφιότητα θα ανακοινώσει, όταν αποφασίσει στο Συνδυασμό. 

Διαβεβαίωσε ότι πάντοτε θα προσφέρει, από άλλο μετερίζι στον τόπο της, εμπλουτισμένη από την πείρα των 25 χρόνων και την αγάπη προσφοράς.

"Από το νέο έτος ο Συνδυασμός, ανανεωμένος, θα αποκτήσει νέον υποψήφιο Δήμαρχο, για να διεκδικήσουν και πάλι το Δήμο Ερέτριας", τόνισε χαρακτηριστικά η πρώην δήμαρχος Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ.









Σχετικό άρθρο:

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Περιφέρεια στοχεύει εκλογικά η τ. δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ – Ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι της Παράταξης





Δεν υπάρχουν σχόλια: