Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Μαρία Παπαγγελή: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον δήμο μας θα αποφέρει τα αναμενόμενα οφέλη για τους δημότες μας»


«Οι προκλήσεις είναι μεγάλες για τον δήμος μας, αλλά και για τους δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Υπάρχει ψηφιακή εξέλιξη, αλλά είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως διοίκηση,  σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχουμε υποβάλει ήδη το φάκελό μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον δήμο μας για συγκεκριμένες δράσεις και έχουμε εξασφαλίσει ποσό χρηματοδότησης 360.000 ευρώ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάκαμψης (ΕΤΠΑ).


Ο τεχνικός μας σύμβουλος, μέχρι και τις 30/11 που έχουμε συγκεκριμένη προθεσμία, θα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία που απαιτείται, προκειμένου να λάβουμε την χρηματοδότηση αυτή στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, για την προμήθεια νέων εφαρμογών και τεχνολογικών μέσων, που θα βελτιώσουν τη διαχείριση και λειτουργικότητα του δήμου μας.

Για εμάς είναι αναγκαίο και απολύτως απαραίτητο να υλοποιηθεί με επιτυχία ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον δήμο μας και να αποφέρει τα αναμενόμενα οφέλη στους δημότες. Είναι ένα ακόμα “στοίχημα”, που πρέπει να κερδίσουμε, για να πετύχουμε τη βελτίωση της ζωής και την εξυπηρέτηση των δημοτών μας», μας είπε η  αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερέτριας κ. Μαρία Παπαγγελή σε προσωπική της δήλωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια: