Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ερέτριας παρέδωσε πέντε βενζινοκίνητες αντλίες στην Πυροσβεστική και στις εθελοντικές ομάδες - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 

Μετά από πρόσκληση που εξέδωσε το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και  τις Εθελοντικές Ομάδες Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ., ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ,  Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. και FETES CLUB,  την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό Κατάστημα Ερέτριας, Αρχαίου Θεάτρου 1, η τελετή παράδοσης πέντε βενζινοκίνητων αντλιών για άντληση υδάτων.


Στην τελετή παράδοσης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, ο Αντιδήμαρχος Αμαρύνθου κ. Γιώργος Σμπιλίρης, η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας κ. Κατερίνα Καρκαλέτση, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Πέτρος Σμιλάκος, ο κ. Ντόβρος Νικόλαος και η κ. Τάτση Βασιλική, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, καθώς και μέλη των εθελοντικών ομάδων  Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ., ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ,  Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. και FETES CLUB.



Ο κ. Δημητρόπουλος σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όσο και τους εθελοντές μας για την πολύτιμη και ουσιαστική συνεισφορά τους και τόνισε πως στο πλαίσιο της πρόληψης, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για κάθε ενδεχόμενο.




Παρακολουθήστε την ομιλία του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:



Φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης των αντλιών

































Δεν υπάρχουν σχόλια: