Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Παρακολουθήστε live την συνεδρίαση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, για τις ανεμογεννήτριες στην Εύβοια

 


Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που πραγματοποιείται σήμερα 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών,  με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης

 "Σχετικά με τις ανεμογεννήτριες  σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 152/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου".

Πρόκειται για το τεραστίων διαστάσεων Αιολικό Πάρκο που στήνεται στην Κεντρική Εύβοια, καλύπτοντας του τρείς Δήμους: Κύμης-ΑλιβερίουΕρέτριας και Διρφυών-Μεσσαπίων, που έχει προκαλέσει δικαιολογημένα αντιδράσεις.

Παρόντες οι δήμαρχοι των τριών προαναφερόμενων εμπλεκόμενων δήμων, ο  κ. Αθανάσιος Μπουραντάς του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος του Δήμου Ερέτριας και ο κ. Γιώργος Ψαθάς του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλης Αποστόλου και κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης,  ο Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Γιώργος Μαρίνος, ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "Ελεύθερη Στερεά" κ. Αντώνης Βούλγαρης, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.  

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης απέστειλε επιστολή, η οποία αναγνώστηκε στο σώμα, σύμφωνα με την οποία, η απουσία του οφείλεται σε υποχρέωσή του ως μέλος της επιτροπής της Βουλής, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για την απόφαση του σώματος σχετικά με το θέμα, ώστε να καταθέσει επερώτηση στην βουλή.


Τον δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο, συνοδεύει ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ερέτριας κ. Αντώνης Ανδρουλάκης.

Για να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση live πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: