Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

«Βαρκαρόλες 2022»: Ένα μοναδικό σκηνικό με παραδοσιακές μουσικές πάνω στα καΐκια στις 7/8 στην Παραλία Αμαρύνθου

 


"Οι «Βαρκαρόλες» είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Αμαρύνθου και συνολικά του Δήμου Ερέτριας. 

Τα τελευταία πολλά χρόνια, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία, σε ένα μοναδικό σκηνικό να διασκεδάσουν με τις παραδοσιακές μουσικές, που μας προσφέρουν οι μουσικοί που βρίσκονται πάνω στα καΐκια. Φυσικά με το πέρας της μουσικής ένα μοναδικό υπερθέαμα αμέτρητων βεγγαλικών θα ρίξει την αυλαία της εκδήλωσης.


            


    Εφέτος, μετά από τρία χρόνια απουσίας αυτής της εκδήλωσης, είμαστε και πάλι έτοιμοι σαν Σύλλογος να προσφέρουμε στο κοινό αυτό το μοναδικό θέαμα.

 Θέλω σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού, Περιβαλλοντικού & Οικολογικού Συλλόγου να σας προκαλέσω όλους να παραβρεθείτε στις «Βαρκαρόλες 2022» που θα πραγματοποιηθούν στην Αμάρυνθο την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 20.30 μ.μ.

                Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνδιοργανωτές μας:

Τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου Αμαρύνθου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Ερέτριας και φυσικά το ΝΠΔΔ «Δαφνηφόρος Απόλλων» του Δήμου Ερέτριας.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό «ευχαριστώ» επίσης, στις περισσότερες από τις 90 επιχειρήσεις της Αμαρύνθου, που στήριξαν με την χορηγία τους την εκδήλωση. Γνωρίζω πόσο δύσκολες είναι οι εποχές. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Χορηγό Επικοινωνίας, τον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ που με φιλοξενεί σήμερα, και φυσικά την μουσική ομάδα, τους κατόχους βάρκας και τους εθελοντές μας."


Λεονάρδος Μπιλάλης

Πρόεδρος Πολιτιστικού, Περιβαλλοντικού & Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου

MSc, PgD, Beng E.E.E.

Chief of Clinical Applications

Healthcare 3D Application Consultant



















Δεν υπάρχουν σχόλια: