Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το κλειστό Γυμναστήριο, ζητά η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου

Με έγγραφό της, που πρωτοκόλλησε σήμερα 5/7/2022 υπ' όψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, κ. Αντώνη Ανδρουλάκη, ζητά την σύγκληση του Δ.Σ. με θέμα "Ενημέρωση για την πορεία της αδειοδότησης και κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι στην πόλη της Ερέτριας".


Στο έγγραφο αυτό, το οποίο συνυπογράφουν έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρει τα εξής:


"Κύριε Πρόεδρε, μετά από την έκδηλη ανησυχία των πολιτών του Δήμου μας, για την πορεία της αδειοδότησης και κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι στην πόλη της Ερέτριας, αλλά μετά και από την έντονη έλλειψη ενημέρωσης από την Δημοτική Αρχή, ζητάμε άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ενημέρωση για την πορεία της αδειοδότησης και κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι στην πόλη της Ερέτριας».

Επίσης παρακαλώ στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο να καλεστούν, ως προς την άρτια και πλήρη ενημέρωσή μας οι παρακάτω:

1) Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ κ. Κούκουζας Ευάγγελος.

2) Η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Ευβοίας (υπεύθυνη υλοποίησης του
συγκεκριμένου έργου).

3) Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.

4) Μελετητής της απαραίτητης ορειοθέτησης του κεντρικού ρέματος Ερέτριας
κ. Γούναρης Νικόλαος.


Οι παρακάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι νομιμοποιούν απόλυτα το αίτημα
σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 10 του νόμου 4674/2020, ορίζοντας την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ερέτριας, ως προς την κατάθεση και εισήγηση του θέματος.


Η Πρόεδρος Του Τοπικού Συμβουλίου Ερέτριας

Κυριακοπούλου Αικατερίνη"




Το έγγραφο αυτό έχουν συνυπογράψει οι παρακάτω κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι: 
Γουρνής Νικόλαος, Μίγγος Δημήτριος, Βράκας Γεώργιος, Πετρογιάννης Ιωάννης, Καραβάς Αργύριος, Αμερικάνου - Κικίδου Παρασκευή, Καραβάς Χαράλαμπος, Σταματούκος Πέτρος, Μπασινάς Κηρύκος, Καρράς Σταμάτης, Αμφιτρίτη Αλημπατέ.



Σχετικό άρθρο:







Δεν υπάρχουν σχόλια: