Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κυριακοπούλου Κατερίνα: "Ο χρόνος για να μην χαθεί το κλειστό Γυμναστήριο στην Ερέτρια, μετρά πλέον αντίστροφα!"


Με αλλεπάλληλα έγγραφα από τις 8/2/2022, αλλά και διαρκείς προσωπικές επαφές της με όλους τους αρμόδιους φορείς, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με την αθλητική εγκατάσταση του κλειστού Γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι και πιέζει προς κάθε κατεύθυνση, καθώς ο χρόνος για την υλοποίησή του, μετρά αντίστροφα και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί το έργο.



"Η τωρινή Δημοτική Αρχή έχει την απόλυτη ευθύνη για την αξιοποίηση ή μη μιας μεγάλης ευκαιρίας για την δημιουργία ενός αθλητικού χώρου στον τόπο μας. Έναν αθλητικό χώρο που λείπει όχι μόνο από την Κοινότητα της Ερέτριας, αλλά και από όλο τον Δήμο της Ερέτριας και που θα προσφέρει στα παιδιά μας σωστές κατευθύνσεις, υγιή και δυνατή ανάπτυξή. Εύχομαι ειλικρινά να μην χαθεί και αυτό το έργο", ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Κυριακοπούλου.


Πρόσφατα μάλιστα, στις  10/06/2022, απέστειλε και νέο έγγραφό της προς τον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Ανδρουλάκη, την Αντ/ρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα και προς την Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας, στην κ. Ζωή Λεμπέση, αναφέροντας τα εξής:


ΘΕΜΑ : “Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου Μπαλόνι Ερέτριας “.

Σχετ: 1. Με αρ. πρωτ. 1255/08-02-2022 έγγραφο μας για την Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου "Μπαλόνι" Ερέτριας .

Σχετ: 2. Με αρ. πρωτ. 1775/28-02-2022 έγγραφο μας για την Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου "Μπαλόνι" Ερέτριας .

Σχετ: 3. Με αρ. πρωτ. 4442/12-05-2022 έγγραφο μας για την Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου "Μπαλόνι" Ερέτριας .

Σχετ: 4. Με αρ. πρωτ. 4146/06-05-2022 έγγραφο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερέτριας για την Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου "Μπαλόνι" Ερέτριας.




Για άλλη μία φορά οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή για την σπουδαιότητα αλλά και την αναγκαιότητα του έργου Αθλητική Εγκατάσταση Γυμναστηρίου Τύπου "Μπαλόνι" Ερέτριας.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω αιτημάτων που σας έχουν αποσταλεί για το θέμα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η καταληκτική ημερομηνία για το έργο είναι η 2/9/2022.

Ο χρόνος που μένει είναι εξαιρετικά λίγος, αν σκεφτείτε ότι σχεδόν όλο τον Αύγουστο το Ελληνικό δημόσιο υπολειτουργεί.

Για αυτό παρακαλώ θερμά ΤΩΡΑ να γίνουν όλες οι απαραίτητες επικοινωνίες και να ασκηθούν όλες οι απαραίτητες πιέσεις ως προς την άμεση εξέλιξη των διαδικασιών και ως προς την διασφάλιση του έργου.




Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας

Κυριακοπούλου Αικατερίνη










Δεν υπάρχουν σχόλια: