Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

7ήμερο Κινηματογράφου θα πραγματοποιήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας 25 - 31 Ιουλίου

 

Αφιερωμένο στην ΓΥΝΑΙΚΑ είναι το φετεινό 7ήμερο Κινηματογράφου που θα πραγματοποιήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας στις 25,26,27,28,29,30,31 Ιουλίου 2022.


Στην ΓΥΝΑΙΚΑ του 20ου και 21ου αι. που μέσα από επιτυχίες, αντιφάσεις, πισωγυρίσματα και αγώνες, θέλει Ισότιμη θέση στην Κοινωνία και στην Οικογένεια και το δικό της μερίδιο στην Χαρά και την Ευτυχία. 


Ζητά τα πλήρη δικαιώματα του πολίτη της σημερινής εποχής. Θέλει να ζει σε περιβάλλον Ειρήνης και Ανάπτυξης. Να μπορεί να σπουδάσει και να δουλέψει και να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Να έχει πλήρη αυτονομία και να ζει χωρίς εκφοβισμούς και βία από το στενό περιβάλλον της (οικογένεια) αλλά και το ευρύτερο (σχολείο, τόποι εργασίας, MME).

 

Για την Γυναίκα λοιπόν, με 7 διαφορετικά πορτραίτα της, θα «μιλήσουν» οι ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Ερέτριας φέτος, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της αυλής του πρώην Α΄ Δημοτικού Σχολείου.


Με τον τρόπο της τέχνης! Ταινίες υψηλής αισθητικής και αντίστοιχων νοημάτων!



Σύντομα θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα των προβολών.

 

Αν κάποιος-α θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του 7ημέρου, μπορεί να επικοινωνήσει με την Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

facebookΚινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

email: kinim.lesxi@gmail.com

τηλ.6976790442, 6981062786











Δεν υπάρχουν σχόλια: