Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη τριών από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα του Ισραήλ στην Εύβοια


Στα πλαίσια της φιλοξενίας και της περιήγησης δημοσιογράφων, εκπροσώπων από τα τρία μεγαλύτερα ΜΜΕ του Ισραήλ, που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικό τουριστικό ενδιαφέρον για τους ελληνικούς προορισμούς, έγινε χθες Κυριακή 19/6 επίσκεψη και στον Δήμο Ερέτριας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.



Την φιλοξενία συντόνιζε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Μπουρμάς, ενώ την αποστολή συνόδευσε στον Δήμο μας ο κ. Κηρύκος Μπασινάς, πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας και ο κ. Νίκος Στράτης, μέλος της Τουριστικής Επιτροπής.




Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε τα εξής:

Εύβοια και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τυγχάνει πλέον της απόλυτης Τουριστικής εκτίμησης των Ισραηλινών. Σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιούμε σε συνεργασία πάντα με τον ΕΟΤ του Ισραήλ, φιλοξενούμε από σήμερα 17/6 και για τις επόμενες 5 ημέρες, 3 από τα 4 μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα της χώρας.

Στόχος, η καταγραφή των «δυνατότερων» εμπειριών που μπορεί να απολαύσει κάνεις στον τόπο μας και η επικοινωνία αυτών στο κοινό του Ισραήλ, που μας εκφράζει διαρκώς την επιθυμία να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα.

Στο τέλος της 1ης ημέρας, σε Χαλκίδα, Ερέτρια, Αμάρυνθο, Κύμη, χάρη και στους σπουδαίους επιχειρηματίες μας, οι εντυπώσεις τους απλά Άριστες…"













Δεν υπάρχουν σχόλια: