Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Μια διπλή γιορτή διοργάνωσε το 1ο Νηπιαγωγείο Ερέτριας, αποχαιρετώντας την κ. Αιμιλία και τη σχολική χρονιά που πέρασε!


Μια υπέροχη διοργάνωση από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 1ου Νηπιαγωγείου Ερέτριας, για το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και για ένα μεγάλο γλυκό αποχαιρετισμό στην κυρία Αιμιλία, που φέτος μετά από 38 χρόνια, ολοκλήρωσε τη θητεία της στον χώρο της εκπαίδευσης.




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:30 στο Κτήμα Μπουρέλη, με την παρουσία γονέων και μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Ερέτριας, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Βαγγέλης Τσώκος, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας κ. Κων/νος Μπέτσιας και η πρώην διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Μαίρη Γιαγκουδάκη, αγαπημένη συνάδελφος και συνοδοιπόρος της κ. Αιμιλίας.



Οι κυρίες Ευαγγελία Μπασινά, Ειρήνη Κοκκίνου, Ειρήνη Μπακούση, Νικολέττα Χατζή και Φώφη Σολογάνη, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερέτριας, ευχαρίστησαν τις εκπαιδευτικούς  Αιμιλία,  Σοφία, Λώρα και Αγγελική για την αγάπη που αγκάλιασαν τους μικρούς μαθητές την χρονιά που πέρασε και αποχαιρέτησαν με ένα μεγάλο ευχαριστώ την κ. Αιμιλία, για τα 38 χρόνια αφοσίωσης και προσφοράς της στην εκπαίδευση.



Η κ. Αιμιλία, ιδιαίτερα συγκινημένη, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου, αλλά και τους γονείς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, ενώ ο κ. Τσώκος την συνεχάρη με την σειρά του την αγαπητή Νηπιαγωγό, προσφέροντάς της κι ένα συμβολικό δώρο από τον Δήμο Ερέτριας.














Η όμορφη γιορτή έκλεισε με κέφι και τραγούδι από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, με χρωματιστά μπαλόνια και ένα πλούσιο μπουφέ, προσφορά του RED HOT CHILLI CREPES.











Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν το Κτήμα Μπουρέλη και τους κ. Γιάννη και Ζήνο, για την υπέροχη φιλοξενία, τον DJ Άκη Μαυρέλη, τον κ. Παναγιώτη Τσαρούμη τον πλούσιο μπουφέ από το RED HOT CHILLI CREPES, καθώς και όλα τα καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης, που προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

 


 Φωτορεπορτάζ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: