Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των κυβόλιθων στον παραλιακό πεζόδρομο της Ερέτριας

 

Άμεσα λειτούργησαν αυτή τη φορά τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής, όσο αφορά την αποκατάσταση των κυβόλιθων στον παραλιακό πεζόδρομο της Ερέτριας, που αποτελούν κυριολεκτικά παγίδα για πεζούς, αλλά και για δίτροχα οχήματα.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης - επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στην Αρχαίου Θεάτρου (πεζόδρομος). Οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά από Δευτέρα - Παρασκευή.


Η διαρκής καταγραφή της κατάστασης του πεζόδρομου από τον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, μετά από τα συχνά παράπονα δημοτών και καταστηματαρχών της παραλίας, αλλά και η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας, μετά από σχετική εισήγηση της προέδρου κ. Κατερίνας Κυριακοπούλου, φαίνεται πως κινητοποίησαν άμεσα τη Δημοτική Αρχή, που προχώρησε σε απευθείας ανάθεση του έργου σε εργολάβο, για την άμεση αποκατάσταση των κυβόλιθων του πεζόδρομου της Ερέτριας.


Συγκεκριμένα την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022 στις 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η  3η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας,  με  τηλεδιάσκεψη και μεταξύ των θεμάτων της  ημερήσιας διάταξης, που συζητήθηκαν,  εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν τα εξής:  

 Η πρόταση της προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας για την  «Αναγκαιότητα Άμεσης Συντήρησης – Επισκευής του Δρόμου - Πεζόδρομου της Αρχαίου Θεάτρου πριν το Πάσχα και πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου», με τις εξής επισημάνσεις:

- Την επισκευή του οδοστρώματος από τον κυκλικό κόμβο έως και το τέλος του πεζόδρομου. Αυτό περιλαμβάνει επισκευή ασφάλτου και επισκευή –αντικατάσταση κυβόλιθων. 


Το έργο εκτελείται με απευθείας ανάθεση  από τον Δήμο Ερέτριας σε εργολάβο, (απόφαση 210 στις 16-3-2022) ως «Επείγουσα επισκευή πεζόδρομου Κοινότητας Ερέτριας», ποσού 2.999,56 € με Φ.Π.Α.





Σχετικά άρθρα:

Αναγκαίες παρεμβάσεις πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, επισήμανε η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας στην Συνεδρίασή του Κ.Σ.


Άμεση αποκατάσταση των κυβόλιθων στον παραλιακό πεζόδρομο της Ερέτριας - Σχετική απόφαση του Κ.Σ. Ερέτριας



Δεν υπάρχουν σχόλια: