Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ: "Η ειρήνη και ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου είναι η μόνη λύση"



Ο πόλεμος στην Ουκρανία σχεδόν μονοπωλεί την αγωνία όλων μας τις τελευταίες ημέρες, καθώς ήδη προκάλεσε μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση, που μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. 


Η τοπική εφημερίδα ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ,  δημιούργησε μια "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ" στην οποία συμμετέχουν ΟΛΟΙ!


Ο κ. Χαράλαμπος Καραβάςεπικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ", στέλνει προς τους συνδημότες του, το ακόλουθο μήνυμα:



"Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μία φορά μάρτυρες μιας κατάφορης παραβίασης του διεθνούς δικαίου και της ειρήνης. Μια επίθεση σε μία ανεξάρτητη χώρα της Ευρώπης επαναλαμβάνεται μετά από πολλά χρόνια.

 Παρακολουθώντας όλες αυτές τις ημέρες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αναλύσεις για το τι προκάλεσε αυτόν τον πόλεμο επιστρέψτε μου να πω αυτό: «Τώρα είναι η ώρα να σταματήσει ο πόλεμος, γιατί αθώοι άμαχοι σκοτώνονται....»

Έχει έρθει η ιστορική ώρα πια, για Ειρήνη, Σεβασμό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Αλληλεγγύη... για κάθε πολιτική του κόσμου.

Έχει έρθει η ιστορική ώρα πια, ο κάθε πολίτης του κόσμου, να μην αφήσει κανένα περιθώριο στο μέλλον, σε ΚΑΝΕΝΑΝ, να μπορεί να παραβιάζει την Δημοκρατία.

Αυτό το αγαθό που η Ελλάδας μας, η πατρίδα μας, απλόχερα χάρισε στον κόσμο."


Δεν υπάρχουν σχόλια: