Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται ο καθαρισμός των δρόμων σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου - " Η σημερινή ημέρα είναι ακόμη δυσκολότερη λόγω πάγου" - Εικόνες


Συνεχίζεται η προσπάθεια για τον καθαρισμό των δρόμων, σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Ερέτριας, με μηχανήματα του δήμου, της Περιφέρειας και συνεργαζόμενους ιδιώτες. - Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους. Πιο αναλυτικά:




Συγκεκριμένα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, γινόταν η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους της Ερέτριας, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για τον καθαρισμό παράδρομων, αλλά και της περιφέρειας, σύμφωνα με πληροφορίες της υπεύθυνης της ΕΣΔΔΕ κ. Χαράς Ντρέκη, που βρισκόταν σε αποστολή βοήθειας πολιτών του δήμου μας.




Ομοίως και στην Αμάρυνθο, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ συνεχίζεται ο καθαρισμός όλων των δρόμων από τα μηχανήματα, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου, κ. Κώστας Ζαχαριάς, που παρακολουθεί την κατάσταση.

Φωτογραφίες Αμάρυνθος 25-1-2022:






Μεγαλύτερο πρόβλημα, αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή, κυρίως οι πιο ορεινές περιοχές του δήμου μας, που αντιμετωπίζουν τεράστιους όγκους χιονιού και παγετό, όπως η Σέττα και το Γυμνό, που μέχρι πριν λίγο είχε και πρόβλημα διακοπής στην υδροδότηση.

Ο Γιώργος Χαϊνάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γυμνού, ανέφερε τα εξής:

«Η σημερινή ημέρα είναι ακόμη δυσκολότερη λόγω πάγου. Μηχανήματα έργου του δήμου και ιδιωτών συνεργατών καθαρίζουν το οδικό δίκτυο της Κοινότητας Γυμνού, όπως και το αγροτικό δίκτυο για να μεταβούν οι κτηνοτρόφοι στις μονάδες τους.

Σχετικά με την διακοπή νερού, υπάλληλοι της ΔΕΥΑΕ έχουν μεταβεί στο σημείο της βλάβης ώστε να την αποκαταστήσουν.

Για όσους χρειαστούν αλάτι, υπάρχει χύμα έξω από το κοινοτικό κατάστημα.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν πολλά σημεία ακόμα που χρειάζεται να περάσει ξανά το μηχάνημα, όμως ο όγκος χιονιού είναι τεράστιος και για αυτό χρειάζεται λίγη υπομονή ώστε όλα να διευθετηθούν!»


Φωτογραφία: Γυμνό Εύβοιας 25/01/2022


 


Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται στους δημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, λόγω του παγετού, που δημιουργούν σε αρκετά σημεία του δρόμου, οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται σε αρκετές περιοχές και δυσχεραίνει το έργο του καθαρισμού. 



Για έκτακτες ανάγκες των δημοτών, λειτουργούν τα τηλέφωνα: 

             Ενόψει της κακοκαιρίας αυτής, καλούμε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6944459924:Τσώκος Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος Ερέτριας

6975422672:Σμπιλίρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Αμαρύνθου

6975864625:Καρκαλέτση Αικατερίνη, Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας


Σχετικό άρθρο:

Που προμηθεύονται αλάτι οι δημότες, σε όλα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερέτριας






Δεν υπάρχουν σχόλια: