Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Στην τελική ευθεία οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις στην Ερέτρια – Ο Δήμαρχος Ερέτριας και ο Βαγγέλης Κούκουζας, υπέγραψαν σήμερα το έργο

Μήνυμα αισιοδοξίας, έφερε στην Ερέτρια με την σημερινή του επίσκεψη, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας, κ. Βαγγέλης Κούκουζας, καθώς υπογράφηκε και μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του, 


το έργο «Αθλητικές Εγκαταστάσεις με στέγαση φουσκωτή κατασκευή τύπου μπαλόνι» στην Τοπική/Δημοτική Κοινότητα Ερέτριας, συνολικού προϋπολογισμού 585.793,89 ευρώ και ξεκινά η κατασκευή του μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Το έργο, έχει ενταχθεί στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER και ειδικότερα στην “Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα» και «Στήριξη για την δημιουργία, βελτίωση ή επέκταση τοπικών βασικών υπηρεσιών για τον αγροτικό πληθυσμό, καθώς και των σχετικών υποδομών» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ). 

 Περιλαμβάνει δύο υποέργα, την «Κατασκευή υποδομών για εγκατάσταση αθλητικού κέντρου», προϋπολογισμού 110.793,88 ευρώ (με ΦΠΑ 24%), καθώς και την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και φουσκωτού στεγάστρου τύπου μπαλόνι», προϋπολογισμού 475.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 30-6-2023. 

 

Το κ. Βαγγέλη Κούκουζα, ο οποίος συνοδευόταν από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ευβοίας, κ. Νικόλαο Μαργαρίτη, Γεν. Διευθυντή, κ. Αικατερίνη Σταμουλιά, Αρχιτέκτων Μηχανικό και κ. Αντώνη Καλόγερο, Γεωπόνο, υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα, ενώ στην συνάντηση παρευρέθησαν η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζωή Λεμπέση και η κ. Άννα Γεωργίου, Τοπογράφος Μηχανικός. 

 


 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: