Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ο Βαγγέλης Τσώκος, όρθωσε το πολιτικό του ανάστημά, στο ύψος των περιστάσεων

Για όποιον, παρακολουθεί στενά τα δημοτικά δρώμενα, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί, ότι το πολιτικό εκτόπισμα του Βαγγέλη Τσώκου, μάλλον προβλημάτιζε, παρά ευχαριστούσε τον αρχηγό της Παράταξης ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.  

 

Ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βαγγέλης Τσώκος, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας θέση σε σημαντικά ζητήματα, αψηφώντας το προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που γίναμε θεατές, δημόσιων διαξιφισμών μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ ήταν εμφανής η διάσταση των απόψεων τους σε πολλά θέματα. Παρόλα αυτά, η θέση του κ. Τσώκου παρέμεινε σταθερή στην Παράταξή του, όλο αυτό το διάστημα.

Σε σχετική ερώτησή μας, ο κ. Τσώκος μας είχε απαντήσει:

«Στο πλαίσιο της δημοκρατίας, όσο κι αν διαφωνούμε οφείλουμε να συνυπάρχουμε, ιδίως όταν καλούμαστε να ξεπεράσουμε προβλήματα, προς όφελος των δημοτών. Οι αντιθέσεις, είναι αναγκαίες και θεμιτές, προκειμένου να παράγουμε έργο.»

 

Είναι προφανές, πως κάποιοι σοβαροί λόγοι, οδήγησαν τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. σε παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση από την Παράταξη του Ν. Γουρνή.

Ενώ είναι βέβαιο, ότι το μέλλον του Βαγγέλη Τσώκου, στην πολιτική του τόπου έχει αφήσει ήδη ισχυρό αποτύπωμα και απέδειξε πως δεν έχει ανάγκη τις καρέκλες της εξουσίας για να πετύχει.

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας είναι ανθρώπους σαν τον Βαγγέλη Τσώκο, ανθρώπους με όραμα, όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά και κότσια, για να αγωνιστούν για μια ποιοτική Ερέτρια, χωρίς εκπτώσεις στις αρχές και στις αξίες τους!

 

 

 


 
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: