Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Πρόσω ολοταχώς για την εκλογή νέου Αντιπροέδρου Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Τσώκου


Μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης  του κ. Βαγγέλη Τσώκου από την Παράταξη  ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ του Νίκου Γουρνή και την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, αλλά 

 

και τις ανεξαρτητοποιήσεις τριών ακόμα Δημοτικών Συμβούλων και δύο Κοινοτικών Συμβούλων, από την ίδια Παράταξη, ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Αντιπροέδρου.  

 

Εκτός από τον Βαγγέλη Τσώκο, ανεξαρτητοποίηση από την Παράταξη ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ,  έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Δασκαλάκης, Γιάννης Κουμπιάς και Αντώνης Τερζάκης και οι τοπικοί σύμβουλοι Κώστας Μπέτσιας και Δημήτρης Αλεξανδρής, αδειάζοντας κυριολεκτικά την Παράταξη.

Η έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το θέμα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί με τηλεδιάσκεψη, ενώ στην κάλπη που θα στηθεί για την εκλογή του νέου Αντιπροέδρου του Δ.Σ., αναμένεται από τον Νίκο Γουρνή, να ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου της Παράταξής του.  

Όπως διαφαίνεται στον ορίζοντα, τη θέση μάλλον πρόκειται να διεκδικήσει ο Γιάννης Πετρόγιαννης.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση που ήδη έχει εκδοθεί από τον Δήμο Ερέτριας, οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να συμμετέχουν στη 17η Έκτακτη Ειδική Συνεδρίαση έτους 2020 του Δ.Σ. Ερέτριας, που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης (ως προς τη συζήτηση), κάνοντας χρήση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την Κυριακή 22.11.2020 και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων.

2. Αποδοχή παραίτησης και εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 

ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ στην Παράταξη ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ – Ανεξαρτητοποιήθηκαν τρεις δημοτικοί και δύο Κοινοτικοί Σύμβουλοι

 

Με "στρακαστρούκες", θέλησε να απαντήσει ο Νίκος Γουρνής, στα "πραγματικά πυρά" που δέχθηκε η παράταξή του

 

Νέο ισχυρό πλήγμα για την Παράταξη του Ν. Γουρνή – Ανεξαρτητοποίηση κατέθεσε και ο Αντώνης Τερζάκης

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: