Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Με εντολή του προέδρου Ι. Δημητρόπουλου και του αντιπροέδρου Π. Σμιλάκου έχουν ανασταλεί οι διακοπές νερού για απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕ λόγω καραντίνας

 


Οδηγίες στην διευθύντρια, να μην προχωρά σε διακοπή της παροχής νερού λόγω καθυστέρησης πληρωμών λογαριασμών, για όσο διάστημα οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω καραντίνας, έχει δοθεί 

 

από τον Αντιπρόεδρο Πέτρο Σμιλάκο για την αποφυγή συνωστισμού και περιορισμού μετακινήσεων των δημοτών, ιδίως αυτών μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν γνωρίζουν πώς να πληρώσουν ηλεκτρονικά και έχουν συνηθίσει να πληρώνουν την ΔΕΥΑΕ στο ταμείο.

Παράλληλα, βρίσκεται σε ισχύ, δυνατότητα διακανονισμού όλων των λογαριασμών νερού, ιδιωτών και επαγγελματιών, σε μηνιαίες δόσεις, προκειμένου να ανακουφιστούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρηματίες του δήμου μας.

"Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ερέτριας, έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για την εξυγίανση και την εύρυθμη λειτουργίας της, προς όφελος του Δήμου μας και των Δημοτών μας. Οφείλουμε σε κάθε περίπτωση να διατηρήσουμε τις ισορροπίες που απαιτούνται και να διασφαλίσουμε την οικονομική της βιωσιμότητα, καθώς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις όπως και κάθε άλλη επιχείρηση", μας είπε ο κ. Σμιλάκος.

Για το λόγο αυτό έχουν παρθεί μέτρα για την είσπραξη λογαριασμών που οφείλονται στην ΔΕΥΑΕ, στοχεύοντας κυρίως στους μεγάλους απλήρωτους λογαριασμούς και στους χρόνια χαρακτηρισμένους, στρατηγικούς κακοπληρωτές.  Αντίθετα, γίνονται και θα γίνονται, ανεξάρτητα με την πανδημία, διευκολύνσεις προς όποιον καταναλωτή επιθυμεί να διακανονίσει την οφειλή του, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Πέτρος Σμιλάκος.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ερέτριας, ζητά συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε στους δημότες, εξαιτίας ειδοποιητηρίων σχετικά με διακοπές νερού για απλήρωτους λογαριασμούς, καθώς αφορά διαδικασία η οποία είχε ήδη ανακληθεί και πρόκειται καθαρά για διαχειριστικό λάθος της υπηρεσίας.

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: