Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: "Κύριε Δήμαρχε, πάρτε μας επιτέλους σοβαρά! Κάποιοι φαίνεται ότι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας και ψάχνουν μαριονέτα!"

Την έκρηξη του Μάριου Παντελή, του προέδρου της Κοινότητας Ερέτριας, προκάλεσε η συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, στο Δημοτικό Συμβούλιo, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 11/11.

 

Αφορμή στάθηκε επιστολή της Κοινότητας, που αναγνώστηκε κατόπιν σχετικού αιτήματός της στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην οποία μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος ανέφερε το γεγονός ότι είχε προειδοποιήσει τον κ. Δήμαρχο για την έλευση των μεταναστών στην Ερέτρια από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Δημητρόπουλος, στην προσπάθειά του, να αποφύγει τον "ύφαλο" από την αποκάλυψη του προέδρου, υπέπεσε σε διπλό ολίσθημα... αφού από τη μια χαρακτήρισε "ψευδή" τα λεγόμενα του προέδρου, ενώ αργότερα σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ισχυρίστηκε πως η πληροφορία που του δόθηκε δεν ήταν "συγκεκριμένη"...

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας, μετά την ενημέρωση που είχε, σχετικά με νέες πληροφορίες για έλευση μεταναστών σε άλλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ερέτριας,  απευθύνει στον δήμαρχο Ερέτριας το παρακάτω μήνυμα:


"Ούτε λίγο, ούτε πολύ, κ. Δήμαρχε, αποκαλέσατε τον πρόεδρο της Κοινότητας Ερέτριας «ψεύτη» για τα μάτια του κόσμου… γιατί την αλήθεια την γνωρίζατε καλά, αφού σας ενημέρωσα προσωπικά για την έλευση μεταναστών στην Ερέτρια.

Στη συνέχεια, προσπαθήσατε να το πάρετε πίσω… λέγοντας πως η πληροφορία που σας έδωσα δεν ήταν δήθεν «συγκεκριμένη»… ενώ γνωρίζατε ότι ήταν απόλυτα σαφής!

Σας είπα πόσα πούλμαν θα έρθουν, από που θα έρθουν, πόσους μετανάστες θα φέρουν για εγκατάσταση… δεν σας είπα την μέρα και την ώρα… ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

 

Λυπάμαι ειλικρινά που την πληροφορία που σας μετέφερα ως πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας και όχι ως Μάριος Παντελής, την κατατάξατε στις πληροφορίες που σας έρχονται από «δεξιά και αριστερά…», ενώ δώσατε βαρύτητα στην πληροφορία που λάβατε από «έναν δημότη» την παραμονή της έλευσης των μεταναστών, όπως είπατε δημόσια.


Τώρα ενημερώθηκα, ότι λάβατε κάποια άλλη σοβαρή πληροφορία από Δημοτικό Σύμβουλο και αγωνιώ, όπως και όλοι οι συνδημότες μου, εάν θα τον λάβετε σοβαρά υπόψη σας και αν θα πράξετε τα δέοντα, για να μην έχουμε άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη! "

 

Σχετικο δημοσίευμα:

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Έκκληση για την προστασία και ασφάλεια των κατοίκων της Ερέτριας, λόγω της υπεράριθμης εγκατάστασης μεταναστών-προσφύγων

 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: