Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ! Απαράδεκτοι και προσβλητικοί χειρισμοί, του Δημάρχου Ερέτριας, προς τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Τσώκο

 

Κόκκινη κάρτα στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βαγγέλη Τσώκο, έβγαλε ο Δήμαρχος Ερέτριας, στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε,

προκειμένου να ενημερώσει τους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων, για το θέμα των προσφύγων που πρόκειται να έρθουν να εγκατασταθούν στην Ερέτρια.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Δήμαρχος δεν επέτρεψε την παρουσία του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, κ. Τσώκου στη σοβαρή αυτή συζήτηση, δεχόμενος την φθηνή και ανόητη αιτιολογία του κ. Νίκου Γουρνή, ότι η συνάντηση έπρεπε να γίνει μόνο μεταξύ αρχηγών των Παρατάξεων!

Αλήθεια, κ. Δήμαρχε εσείς καλέσατε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους κ.κ. Αντώνη Ανδρουλάκη, Ευάγγελο Τσώκο και τον Πέτρο Σταματούκο (ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για δικούς του λόγους). 

Δεχθήκατε στην συζήτηση, την παρουσία του κ. Αντώνη Ανδρουλάκη, παρότι δεν είναι αρχηγός Παράταξης, αλλά άκομψα και χωρίς να κάνετε χρήση της δύναμης της δικής σας απόφασης ως Δημάρχου, αποδεχθήκατε την απαράδεκτη και προσβλητική εκτόπιση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. από την συνεδρίαση.

Ντροπή!!!

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: