Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη του Χαράλαμπου Καραβά στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας και ενημέρωση από τον πρόεδρο Βαγγέλη Κατσαβέλο


Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 1/10 στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας ο Χαράλαμπος Καραβάς, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κατσαβέλο, για να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την κοινότητα.



 «Καλημέρα και Καλό Μήνα από την πανέμορφη Καλλιθέα μας...

Πάγια θέση μας είναι ότι ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων είναι κρίσιμος και κομβικός για την εύρυθμη λειτουργία ενός Δήμου.

Να αναδεικνύουν τα προβλήματα και να διεκδικούν καθημερινά το καλύτερο για τον Τόπο μας.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης, από τους πλέον αρμόδιους, για τα προβλήματα των Δ.Κ. είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΚ Καλλιθέας κ. Βαγγέλη Κατσαβέλο», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καραβάς.



Ο κ. Κατσιαβέλος ενημέρωσε τον κ. Καραβά μεταξύ άλλων και για την επαναλειτουργία του ιατρείου της Καλλιθέας  στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου.

Το ιατρείο για τον μήνα Οκτώβριο θα λειτουργήσει την Πέμπτη 10/10 και την Παρασκευή 18/10 από τις 09.00 έως 13.00 χωρίς ραντεβού, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια από τον κ. Κατσαβέλο, ώστε το ιατρείο να λειτουργήσει σε εβδομαδιαία βάση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.








Δεν υπάρχουν σχόλια: