Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμοί και το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία - Ο δήμαρχος Ερέτριας έστειλε τις ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά (Βίντεο & φωτογραφίες)


Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λυκεία και σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους και από την επόμενη μέρα ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα.

 

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Νίκος Γουρνής, παρευρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας, στέλνοντας το μήνυμά του και τις ευχές του σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για τη φετινή σχολική χρονιά.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Θωμάς Τσίγκας και  η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βούλα Αμερικάνου, που έστειλαν με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά, ενώ στα σχολεία των δημοτικών κοινοτήτων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.



Το βίντεο με τις ευχές του Δημάρχου κ. Νίκου Γουρνή

 για τη νέα σχολική χρονιά




Βίντεο με τις ευχές του Αντιδημάρχου κ. Θωμά Τσίγκα



Βίντεο με το μήνυμα και τις ευχές

 του π. Χαράλαμπου Ραμαντακάκη


Ο πατέρας Χαράλαμπος Ραμαντανάκης, εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, που τέλεσε τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, έστειλε με τη σειρά του τις ευχές του σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τη νέα σχολική χρονιά.




Φωτορεπορτάζ: Τύπος Ερέτριας

Ευχαριστούμε το Φωτογραφείο Κοκκάλας για τη φωτογραφική κάλυψη των αγιασμών στα σχολεία της Κοινότητας Γυμνού.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας









3ο 2/θ Νηπιαγωγείο Ερέτριας


Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ερέτριας κ. Χρήστος Διονυσόπουλος στο 3ο 2/θ Νηπιαγωγείο Ερέτριας.





2ο Νηπιαγωγείο Ερέτριας









2ο Δημοτικό Ερέτριας







Γυμνάσιο Ερέτριας




Λύκειο Ερέτριας





Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο Αμαρύνθου









Δημοτικό Σχολείο Κοινότητας Γυμνού







Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Γυμνού, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Εύβοιας.








Γυμνάσιο της Κοινότητας Γυμνού









Νηπιαγωγείο Κοινότητας Γυμνού













Δεν υπάρχουν σχόλια: