Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Χαράλαμπος Καραβάς: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Ισονομία και Ισότητα»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/8,  σύσσωμη η Αντιπολίτευση αποχώρησε, ενώ δεν συμμετείχε και στην απολογιστική συνεδρίαση που ακολούθησε.


Η Δημοτική Παράταξη «Μαζί Ενωμένοι για το Αύριο» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ο επικεφαλής Χαράλαμπος Καραβάς και οι σύμβουλοί του, αποχώρησαν από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αναφέρει τα εξής:

 

 «Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 27/8 τα μέλη της παράταξής μας αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να υποβαθμίσει το γεγονός της κοινοποίησης εξωδίκου (στον επικεφαλής, σε δύο συμβούλους και σε συνεργάτη της παράταξης), αποπροσανατολίζοντας το σώμα λέγοντας πως "πρόκειται για μία αντιδικία ιδιωτών..." έπεσε στο κενό.

 Ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά πως πάγια τακτική της παράταξής μας είναι να στηλιτεύει τις κακές πρακτικές της Δημοτικής Αρχής και τίποτα άλλο! 

Αφορμή, δε, για την αποχώρησή μας αποτέλεσε το γεγονός πως κανείς από την Συμπολίτευση (ενώ τους ζητήσαμε να τοποθετηθούν) δεν καταδίκασε τις πρακτικές εκφοβισμού - εκβιασμού - φίμωσης μέσω ευθείων απειλών για μηνύσεις εναντίον στελεχών μας, που μάλιστα ακούστηκαν από κορυφαίο στέλεχος και Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αρχής κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί εκπροσωπώντας όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δεν ασπάζονται τέτοιες πρακτικές, εκείνους που αναζητούν Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Ισονομία και Ισότητα και όσους μας εμπιστεύθηκαν δίνοντας μας τον Ελεγκτικό ρόλο της αντιπολίτευσης.

 Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε του δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του κ. Δημητρόπουλου που με την ταυτόχρονη αποχώρησή τους, εξέφρασαν και αυτοί την στήριξή τους, σε αυτό το θέμα, προς την παράταξή μας.


Υ.Γ.: Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω link από το 15.42 και μετά: https://www.youtube.com/watch?v=Pd_GVGM9ru8».

 

 

Ο Τύπος Ερέτριας έχει εξασφαλίσει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Ενωμένοι για το Αύριο», κ. Χαράλαμπο Καραβά, η οποία θα δημοσιευθεί στον φύλλο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 14/9.









Δεν υπάρχουν σχόλια: