Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Θρήνος για τον αθλητή του Απόλλωνα Ερέτριας Γιάννη Κικίδη - Αναβάλλεται το αυριανό παιχνίδι με τον Ταμυναϊκό


Θρήνος στον Απόλλωνα Ερέτριας και στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο, για τον άδικο και πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κικίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Παρασκευής (30/8).


Η ΕΠΣ Εύβοιας ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου ομάδων Α' ΕΠΣΕ (Λιγκ Καπ), Ταμυναϊκός - Απόλλων Ερέτριας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Αλιβερίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται".




Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας, στον οποίο είχε ενταχθεί ο 20χρονος στις 26 Ιουλίου, είχε εκφράσει την ευχή για μια καλή σεζόν για το νεαρό αθλητή, περιγράφοντάς τον ως ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

ere



Ενώ η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης, είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.


pateras

Η ανάρτηση του ΑΟ Απόλλωνος Ερέτριας για τον πατέρα του 20χρονου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας



Ο ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναφέρει στη σημερινή του ανάρτηση:

"Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας... Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων....Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει...Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)...Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη.... "😢😥








Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια: