Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Μια υπέροχη μουσική βραδιά από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αμαρύνθου με τη συμμετοχή τριών εξαιρετικών χορωδιών - Φωτογραφίες & Video

Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου, το κοινό που παρευρέθηκε στο 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Αμαρύνθου και παρουσίασε στο κατάμεστο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου.


Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τρεις εξαιρετικές μικτές χορωδίες, του Δήμου Αγ. Παρασκευής, της Ν. Αγχιάλου Δήμου Βόλου και η Χορωδία «Άρτεμις» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου.

Τη χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής διεύθυνε ο μαέστρος Χρήστος Κουτσονίκας, στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος και στη φυσαρμόνικα ο Γιάννης Δρακουλάκος.

Η μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή διεύθυνε συνοδεία πιάνου την Δημοτική χορωδία Αγχιάλου του Δήμου Βόλου.

Τη χορωδία «Άρτεμις» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου διεύθυνε ο μαέστρος  Γιώργος Γερογιάννης, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η Τόνια Τουλίτση.




Βίντεο στιγμιότυπα από τη  Δημοτική Χορωδία Αγχιάλου του Δήμου Βόλου

που διευθύνει η μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή συνοδεία πιάνου.






Βίντεο στιγμιότυπα από τη Χορωδία «Άρτεμις» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου διεύθυνε ο μαέστρος  Γιώργος Γερογιάννης
στο πιάνο συνόδευσε η Τόνια Τουλίτση.




Τη χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής διεύθυνε ο μαέστρος Χρήστος Κουτσονίκας, στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος και στη φυσαρμόνικα ο Γιάννης Δρακουλάκος.







ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 6-7-2024

















Δεν υπάρχουν σχόλια: