Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μια "καθηλωτική" χορευτική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις… από τη μοναδική κ. Στέλλα Καρακατσάνη

Μια ακόμα υπέροχη παράσταση από την αναγνωρισμένη Σχολή Μπαλέτου της Στέλλας Καρακατσάνη, απόλαυσε το πολυπληθές κοινό στο θέατρο «Θωμά Μεταξά» στον Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 9:00 το βράδυ.


Οι μαθητές της Σχολής, πρόσφεραν ένα εξαιρετικής ποιότητας χορευτικό θέαμα, πλαισιώνοντας μια προσεγμένη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια εκπαιδευτική παράσταση, εκφράζοντας μέσα από τον χορό σπουδαία μηνύματα της σύγχρονης εποχής,  καθηλώνοντας το κοινό για δυόμιση περίπου ώρες!

Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, εκτός από τις λιλιπούτιους χορευτές, έκανε φέτος «ο χορός των μπαμπάδων» που ανέβηκαν στη σκηνή και συνόδευσαν τις μικρές σε ηλικία κόρες τους, σε ένα χορευτικό δρώμενο γεμάτο μηνύματα, έντονα συναισθήματα και συγκίνηση, που είχε στο κέντρο του τα σύγχρονα κορίτσια, τους προβληματισμούς της εποχής και τη σχέση των κοριτσιών με την οικογένεια.




Ενώ εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των ταλαντούχων μαθητριών της Σχολής της Στέλλας Καρακατσάνη, που φοιτούν πλέον σε ανώτατα ιδρύματα, που πλαισίωσαν υπέροχες χορευτικές εμφανίσεις.

Η κ. Καρακατσάνη, που δεν έκρυψε τη μεγάλη της συγκίνηση, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και φυσικά όλες και όλους τους υπέροχους μαθητές της, στους οποίους πρόσφερε η ίδια από ένα αναμνηστικό δωράκι στο τέλος της παράστασης.

Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στην κ. Στέλλα Καρακατσάνη, στους υπέροχους μαθητές της, στους καταπληκτικούς συνεργάτες της και σε όλους τους γονείς που αγκάλιασαν και απόλαυσαν αυτή την παράσταση!

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σας ευχαριστεί για την πρόσκληση και θα χαρούμε και πάλι να σας απολαύσουμε!
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: