Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Η πλατεία Ερέτριας πλημμύρισε μελωδίες και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, από τη Μουσική Σχολή «Γέφυρες» - (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20μελής Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής «Γέφυρες» που πλαισίωσε φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2024», χάρισε μια αξέχαστη βραδιά την Τρίτη 23 Ιουλίου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα αναδρομής στο ελληνικό μουσικό μωσαϊκό, ξεκινώντας από τους αρχαίους χρόνους και φτάνοντας στο πρόσφατο παρελθόν, ερμηνεύοντας σκοπούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα!


Η Μουσική Σχολή «Γέφυρες» που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2013, με σκοπό να αναδείξει τον πλούτο της αυθεντικής ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, δημιούργησε την Ορχήστρα Μικρασιατικής και Λόγιας Μουσικής, που απαρτίζεται από σπουδαστές της, η οποία συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες, παρουσιάζοντας και διαδίδοντας σκοπούς και τραγούδια, μέσα από τους ήχους όλων των  βασικών οργάνων της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Το μοναδικό αυτό Ταξίδι στις μουσικές της Ελλάδας: “Από την Αρχαιότητα ... στο σήμερα”, παρουσίασε η 20μελής Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής “Γέφυρες”.

Επιμέλεια: Ανδρέας Σκάνδαλος, Λευτέρης Πνευματικός.

 

Ενώ το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2024», συνεχίζεται καθημερινά έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Για να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε εδώ




ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ"



















 







Δεν υπάρχουν σχόλια: