Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στον Δήμο Ερέτριας την Τετάρτη 10/4 - Δείτε αναλυτικά τις περιοχές

 



Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ την Τετάρτη 10/4/2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί πολύωρη διακοπή ρεύματος σε κοινότητες του Δήμου Ερέτριας από τις 8:00 π.μ. έως και τις 4:00 μ.μ. λόγω κατασκευών.


Η ενημέρωση που έχει εκδοθεί αναφέρει αναλυτικά  τις περιοχές:




ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Τετάρτη 10/4/2024 από 8:00 π.μ. - 04:00 μ.μ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΜΝΟ (ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΕΤΑ ΑΝΤΛ/ΣΙΑ ΓΥΜΝΟΥ), Φ/Β ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, , ΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΓΥΜΝΟ, ΚΑΙ ΕΡΓ.ΤΣΙΛΙΚΟΥΝΑ








Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


!!!  Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: