Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο από τον Πρωταθλητή μας Δημήτρη Σαράπη για τον θείο του και υποστηρικτή του Ευαγόρα Ρέτσα


Ο αθλητής μας Σαράπης Δημήτρης εκφράζει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θείο του κ. Ευαγόρα Ρέτσα, που είναι πάντα δίπλα και τον στηρίζει στην πορεία του στον πρωταθλητισμό, στο άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.




Ο αθλητής μας Δημήτρης Σαράπης, γιός του Γιώργου Σαράπη και της Δέσποινας Ρέτσα, που ασχολείται με το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάνοντας πρωταθλητισμό, έχει σαρώσει τα μετάλλια, με πρόσφατη διάκριση  την κατάκτηση της 1ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U15 στη Λάρισα, για την οποία βραβεύτηκε και από τη Δημοτική Αρχή.


Στο απαιτητικό αυτό πρόγραμμα του πρωταθλητισμού, ο Δημήτρης εκτός από τη στήριξη των γονιών του, έχει μεγάλη στήριξη και από τον θείο του κ. Ευαγόρα Ρέτσα, τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια.




Εντατική προετοιμασία του αθλητή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τώρα ο Δημήτρης Σαράπης προετοιμάζεται εντατικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης U15 κατηγορίας 57 κιλών, που θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι 15-19 Μαΐου, όπου ο αθλητής μας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας παλεύοντας με αθλητές από όλη την Ευρώπη.



Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, συμμετείχε πρόσφατα σε Διεθνές Τουρνουά στην Ισπανία U17, U20, U23 για μια εβδομάδα, συμμετέχοντας παράλληλα και σε αγώνες U17, ξεπερνώντας τον εαυτό του!







International Wrestling Tournament Λουτράκι 27/4/2024
1ος χρυσό μετάλλιο
Σαράπης Δημήτρης
















Δεν υπάρχουν σχόλια: