Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 17/3 λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Αμάρυνθο


Σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας για την Κυριακή 17/3/2024 λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αμάρυνθο θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:



1. Απαγορεύουμε προσωρινά τη διέλευση οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, από την 30 χ/θ έως την 32 χ/θ (Τ.Κ. Αμαρύνθου Δήμου Ερετρίας, τμήμα της Οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου), κατά τις ώρες 14:30 έως 18:00 της 17/3/2024, λόγω εορταστικών εκδηλώσεων.


2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, μετά από επισημάνσεις που θα έχουν σημανθεί κατάλληλα με μέριμνα του αιτούντος κατόπιν υποδείξεων αρμοδίου Αξιωματικού του Α.Τ. Ερέτριας.


3. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων να γίνει αποκατάσταση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.


4. Η παρούσα δεν υποκαθιστά οποιαδήποτε άλλη άδεια, έτερης αρμόδιας Αρχής, η οποία τυχόν απαιτείται κατά περίπτωση και χορηγείται με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί κοινής ησυχίας.


5. Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από της νομίμου ανακοινώσεώς της και την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: