Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Υπάλληλος με μετάταξη στον Δήμο Ερέτριας ο πατέρας της Κοινότητας των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας

Εν ενεργεία υπάλληλος του δήμου Ερέτριας από τον Νοέμβριο του 2020, μετά από μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης με απόφαση της Κεντρική Επιτροπής Κινητικότητας για λόγους υγείας, είναι ο 45χρονος πατέρας των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας.



Ο 45χρονος, που είχε δηλώσει μόνιμη κατοικία στον Ωρωπό και πατέρας έξι ανήλικων παιδιών, είχε ζητήσει για λόγους υγείας μετάταξη στον Δήμο Ωρωπού ή σε όμορο δήμο και έτσι μετατάχθηκε στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας, όπου υπήρχε κενή θέση εκείνη την περίοδο.

Αρχικά εργάστηκε στην Υπηρεσία Καθαριότητας, παρουσιαζόταν κανονικά στην εργασία του καθημερινά, ενώ αργότερα και λόγω των προβλήματος υγείας που είχε, του ανατέθηκε το Γραφείο Κίνησης, που ήταν γραφική δουλειά, την οποία και έκανε σωστά, αρχικά με καθημερινή παρουσία και αργότερα την περίοδο του covid με εξ αποστάσεως εργασία και περιοδική παρουσία.

Μάλιστα το 2023 ο συγκεκριμένος υπάλληλος τέθηκε από τον Δήμο Ερέτριας σε τρίμηνη αργία με απόφαση που εκδόθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα στον Δήμο Ηλιούπολης και μετά τη λήξη της αργίας του, συνέχισε κανονικά την εργασία του εξ αποστάσεως κάνοντας την εργασία του κανονικά, χωρίς όμως κανένας να γνωρίζει τίποτα σχετικά με τη διαμονή του στην Κορινθία.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής σε πρωϊνή εκπομπή, επιβεβαίωσε ότι ο εν λόγω υπάλληλος είχε λάβει μετάταξη και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, επικαλούμενος λόγους υγείας. Ενώ ανέφερε πως η νέα δημοτική αρχή τον κάλεσε να παρουσιαστεί στις 16 Ιανουαρίου, αλλά δεν παρουσιάστηκε, ενώ σημείωσε πάντως ότι τις εργασίες, που του είχαν αναθέσει, τις είχε ολοκληρώσει μέσω Διαδικτύου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: