Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Συγκλόνισε την Κοινότητα Γυμνού ο θάνατος του Κώστα Μητρολιού

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης 21/11 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο Κώστας Μητρολιός, γνωστό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια και τ. αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Εύβοιας.




Ο Κώστας Μητρολιός από την Κοινότητα Γυμνού του Δήμου Ερέτριας, είχε έντονη παρουσία στα κοινά, ως αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αμαρυνθίων.
Ενώ στην ταβέρνα που διατηρούσε στο κέντρο του χωριού τις τελευταίες δεκαετίες, είχαν φιλοξενηθεί πολλοί υποψήφιοι βουλευτές της Εύβοιας, ζητώντας την πολιτική του στήριξη.


Επίσης είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Απανταχού Πανωμαμουλαίων «Μεταμόρφωση του Σωτήρος» στο Γυμνό, που καθιέρωσε τη γιορτή της προβατίνας, με σκοπό τη στήριξη της Κοινότητας.

Με τη σύζυγο του είχαν αποκτήσει δυο παιδιά. 
Ο χαμός του Κώστα Μητρολιού συγκλόνισε την Κοινότητα Γυμνού, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης των συντοπιτών του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.




Συλλυπητήρια από την Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ


"Με βαθύτατη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του Κώστα Μητρολιού, ο οποίος υπηρέτησε με αυταπάρνηση την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού.

Επίσης με συνοδοιπόρους φίλους ποδοσφαιριστές και παράγοντες πρωτοστάτησε στην επανίδρυση της ομάδας λίγα χρόνια αργότερα διατελέσας αρχηγός της για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του."
















Δεν υπάρχουν σχόλια: