Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Πόση ομορφιά κρύβει ο Παιδικός Σταθμός «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ»! - Η Ντορίνα Μυτακίδου μας ξεναγεί - Φωτογραφίες

Ο Παιδικός Σταθμός «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ» στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 36, στην παραλία Ερέτριας, που άνοιξε φέτος για να υποδεχθεί παιδιά νηπιακής ηλικίας 2,5 έως 4 ετών, ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από την περιοχή μας!


Η Ντορίνα Μυτακίδου, Νηπιαγωγός και εμπνεύστρια του Παιδικού Σταθμού, μας ξενάγησε στον πανέμορφο χώρο που έχει δημιουργήσει.

 


Ο Παιδικός Σταθμός «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ» στεγάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες της προσχολικής εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας και άνεσης για τα παιδιά.



Διαθέτει ευρύχωρη, φωτεινή αίθουσα διδασκαλίας με κατάλληλο εξοπλισμό για την εκπαίδευση, διαμορφωμένη σε ελκυστικά κέντρα ενδιαφέροντος και δραστηριοτήτων, με βιβλιοθήκη, γωνιά ζωγραφικής, πλαστικής και εικαστικών με διάφορα είδη υλικών για πειραματισμό, γωνιές βιωματικής μάθησης (κουζίνα, μανάβικο),  γωνιά μουσικής, επιτραπέζιων παιχνιδιών και παζλ. Ενώ όλα τα παιχνίδια διαθέτουν πιστοποιητικά καταλληλότητας σύμφωνα με τον κανονισμό.














Ο σταθμός διαθέτει επίσης δωμάτιο ύπνου, όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται. 




Όλοι οι χώροι είναι κατασκευασμένοι με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, βαμμένοι με χρώματα αντιβακτηριακά και οικολογικά, με δάπεδο πλαστικό με υγειονομικά τελειώματα, αντιμικροβιακό, ενώ όλα τα έπιπλα του σταθμού είναι βαμμένα με χρώματα νερού, ελεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια, με στρογγυλεμένα τελειώματα για την αποφυγή τραυματισμών.



Η κουζίνα του παιδικού σταθμού είναι πλήρως εξοπλισμένη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες φιλοξενίας των παιδιών.





Υπάρχουν ειδικά wc για παιδιά, με παιδικές τουαλέτες, παιδικούς νιπτήρες, ντους, και χώρος ειδικής φροντίδας για βρέφη και παιδάκια που δεν έχουν ολοκληρώσει την αγωγή τουαλέτας και φορούν ακόμα πάνα.

Επίσης, όλα τα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται στο χώρο είναι οικολογικά και κατάλληλα για βρέφη και παιδιά.










Στην αυλή του Παιδικού Σταθμού «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ» υπάρχουν πλάκες δαπέδου ασφαλείας και χλοοτάπητας συνθετικός, ενώ υπάρχει πλούσια συλλογή, προσεκτικά μελετημένων και εργονομικά σχεδιασμένων, οργάνων παιδικής χαράς για ελεύθερο και οργανωμένο παιχνίδι αλλά και τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών αυτής της ηλικίας.













"O Παιδικός Σταθμός Πολύχρωμος Χαρταετός είναι στελεχωμένος με εξειδικευμένο παιδαγωγικό προσωπικό και έχει ανοίξει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας!", μας είπε η υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού, η Νηπιαγωγός κ. Ντορίνα Μυτακίδη.




Ενώ οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό "Πολύχρωμος Χαρταετός" συνεχίζονται, καθώς γίνονται δεκτά και voucher δικαιούχων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 22290 65238















Δεν υπάρχουν σχόλια: