Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

«ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ» παραπληροφόρηση από τη δημοτική σύμβουλο κ. Β. Αμερικάνου για το γήπεδο στα Πλακάκια Ερέτριας - Δημόσια διάψευση - Φωτο & βίντεο


Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα και Αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ δημόσια και κατηγορηματικά την κ. Βούλα Αμερικάνου για τα όσα διαδίδει για το γήπεδο στα Πλακάκια Ερέτριας. - Φωτογραφίες και βίντεο


Το άσπρο – μαύρο, προσπάθησε να παρουσιάσει στους δημότες η δημοτική σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βούλα Αμερικάνου, παραπληροφορώντας και εξαπολύοντας δημόσια ψευδείς κατηγορίες στην δημοτική αρχή ότι δήθεν «Στον αθλητικό πολυχώρο στον οικισμό Πλακάκια η δημοτική αρχή σπατάλησε 25.500 ευρώ για ένα έργο που διαλύθηκε πριν παραδοθεί στους δημότες», ότι «ο φυσικός χλοοτάπητας του ποδοσφαιρικού γηπέδου ξεράθηκε ολοσχερώς», ότι «το συνθετικό ταρτάν ξεθώριασε και ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Γιάννης Δημητρόπουλος έβαλε λουκέτο στον δημοτικό χώρο, πριν αυτός φιλοξενήσει έστω ένα παιδάκι!», με την προσωπική της μάλιστα δήλωση ότι «Πρόκειται για τρανή απόδειξη ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής. Πετάξανε ένα σωρό λεφτά στα σκουπίδια…».


Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα διαψεύδει δημόσια την δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης για όσα διαδίδει σχετικά με τον χώρο άθλησης και παιδικής χαράς στα Πλακάκια Ερέτριας, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί από τις από τον Ιούλιο του 2022 και λειτουργεί κανονικά. Η αντιδήμαρχος μας ξενάγησε τη Δευτέρα 11/9/2023 στον πολυχώρο, στον οποίο ο χλοοτάπητας είναι καταπράσινος, το ταρτάν αμετάβλητο και ο χώρος ανοιχτός για μικρούς και μεγάλους, χωρίς λουκέτο!


Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα 



Ενώ αντίστοιχη διάψευση στα παραπλανητικά δημοσιεύματα,  έκανε και ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, ο οποίος με αυτοψία στον πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας την Τρίτη 19/9/2023 μας έδειξε όλους τους χώρους του γηπέδου και της παιδικής χαράς, το αυτόματο πότισμα και τον περιβάλλοντα χώρο, τα οποία είναι όλα σε άριστη κατάσταση και σε πλήρη λειτουργία.

 Στην αυτοψία μάλιστα παρόντες ήταν και οι δύο πρόεδροι των τοπικών συλλόγων, κ. Μεραβίδης Ιάκωβος του συλλόγου ΕΝΟΠΕΡ, που κάνει πολλές δράσεις και παραστάσεις με θερινό κινηματογράφο στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς και ο κ. Γιώργος Λιακόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου «Πράσινου Λόφος», οι οποίοι εξέφρασαν μεταξύ άλλων την μεγάλη τους ικανοποίηση για το έργο αυτό, που το είχε πραγματικά ανάγκη η περιοχή.

 «Ο χώρος πριν γίνει το έργο αυτό ήταν κυριολεκτικά ένας σκουπιδότοπος και τώρα έχει γίνει ένας όμορφος χώρος για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας, τον οποίο εμείς με δράσεις που οργανώνουμε σκοπεύουμε να τον αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεραβίδης.

 


Βίντεο από την ξενάγηση του αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Ευάγγελου Τσώκου στον πολυχώρο άθλησης και παιδικής χαράς στα Πλακάκια Ερέτριας την Τρίτη 19/9/2023




Βίντεο: Τι μας είπαν οι δύο τοπικοί πρόεδροι της περιοχής

Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου ΕΝΟΠΕΡ κ. Ιάκωβο Μεραβίδη και τον κ. Γιώργο Λιακόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου «Πράσινου Λόφου»








Φωτορεπορτάζ από τον πολυχώρο άθλησης και παιδικής χαράς στα Πλακάκια Ερέτριας




Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου ΕΝΟΠΕΡ κ. Ιάκωβο Μεραβίδη


Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου ΕΝΟΠΕΡ κ. Ιάκωβο Μεραβίδη και τον κ. Γιώργο Λιακόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου «Πράσινου Λόφου»










Δεν υπάρχουν σχόλια: