Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Πυρετωδώς και με συντονισμό οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 11/9 σε όλο τον Δήμο Ερέτριας



Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις τόσο στα σχολικά κτίρια (ελαιοχρωματισμοί, επισκευές, ηλεκτρολογικές - υδραυλικές συντηρήσεις, κλπ),  όσο και στην αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών μονάδων, αλλά και στην κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών,  προχώρησε με συντονισμό και οργάνωση ο Δήμος Ερέτριας.


Σε άριστη συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, της Ερέτριας κ. Ευάγγελο Τσώκο και της Αμαρύνθου κ. Γιώργο Σμπιλίρη και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, κ.κ. Σταμάτη Καρρά, της Α/βάθμιας και Ιωάννη Βελέντζα της Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι σε διαρκή επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων, καταγράφουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, μεριμνούν για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές για το νέο σχολικό έτος.

 

Επίσης στις σχολικές μονάδες όλου του δήμου ολοκληρώνονται οι απολυμάνσεις από ειδικό συνεργείο με οικολογικά υλικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, ενώ θα διενεργηθούν και ψεκασμοί πρόληψης για τις κάμπιες σε όποιες σχολικές μονάδες απαιτείται.

 

Ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, επισήμανε πως όλες οι εργασίες που έχουν γίνει είναι εξαιρετικά σημαντικές και προσφέρουν στην εκπαιδευτική κοινότητα τις καλύτερες συνθήκες για την εκπαίδευση των μαθητών του δήμου μας, θυμίζοντας ότι «τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο αναφορικά με την ποιότητα των υποδομών τους», ενώ ευχήθηκε σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς  καλή σχολική χρονιά, με την δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα είναι όπως πάντα παρούσα για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν».



Εικόνες από τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας  - Χώροι πεντακάθαροι - Βιβλία έτοιμα για να παραδοθούν στους μαθητές



1ο Δημοτικό και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρύνθου















Γυμνάσιο - Λύκειο της Αμαρύνθου











 Γυμνάσιο Γυμνού - Χώροι πανέτοιμοι και καθαροί

 Βιβλία ομαδοποιημένα έτοιμα για να παραδοθούν στους μαθητές














Γυμνάσιο Ερέτριας






 Λύκειο Ερέτριας



2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας




Εικόνες από τις απολυμάνσεις των σχολείων στον Δήμο Ερέτριας












Δεν υπάρχουν σχόλια: