Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ερέτριας για το «πρώτο κουδούνι» της Δευτέρας 11/9

  


Ο Δήμος Ερέτριας έχει ξεκινήσει έγκαιρα για την προετοιμασία όλων των σχολικών μας μονάδων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, με εντατικές εργασίες συντήρησης , για την καλύτερη προετοιμασία των σχολείων εν όψει της νέας σχολικής περιόδου που αρχίζει τη Δευτέρα 11/9, με στόχο της διοίκησης να είναι όλα έτοιμα όταν χτυπήσει το «πρώτο κουδούνι».



Επί ποδός και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ερέτριας, κ.κ. Σταμάτης Καρράς, της Α/βάθμιας και Ιωάννης Βελέντζας της Β/θμιας Εκπαίδευσης, έχουν πραγματοποιήσει  εργασίες συντήρησης των σχολείων (βαψίματα, επισκευές, απαραίτητες παρεμβάσεις), ενώ σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, καταγράφουν διαρκώς τις ανάγκες και μεριμνούν για την επίλυση των προβλημάτων, ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές για το νέο σχολικό έτος.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Πρασίνου υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Ερέτριας κ. Βαγγέλη Τσώκου και της Αμαρύνθου κ. Γιώργου Σμπιλίρη, προχωρούν σε σχολαστικό καθαρισμό των αύλειων χώρων, με τη βοήθεια του προσωπικού καθαριότητας και μηχανημάτων του δήμου.

Αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού γίνονται και στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, με την ενεργοποίηση και των σχολικών καθαριστριών που έχουν τοποθετηθεί ήδη στις σχολικές μονάδες του δήμου, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθούν και απολυμάνσεις των κτιρίων από ειδικά συνεργεία.















Δεν υπάρχουν σχόλια: