Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα σχολική χρονιά: Σήμερα το «πρώτο κουδούνι» - Ο δήμαρχος Ερέτριας έστειλε τις ευχές του από τα σχολεία της Αμαρύνθου (Video & φωτογραφίες)

 


Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ από αύριο Τρίτη ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα.



Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, παρευρέθηκε στον αγιασμό των Δημοτικών Σχολείων της Αμαρύνθου και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμαρύνθου, εκφράζοντας τις ευχές του στους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για τη φετινή σχολική χρονιά.


Από τη σχολική αυλή, με το πρώτο κουδούνι, ο κ. δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και πρωτίστως τους μαθητές μας, μια καλή σχολική χρονιά με γνώσεις και δύναμη, ενώ τόνισε πως ο δήμος Ερέτριας θα προσφέρει ότι του αναλογεί στο ακέραιο, ώστε οι εκπαιδευτικοί μας να είναι απερίσπαστοι στο καθήκον τους.


Δείτε το video που ακολουθεί:




Τον κ. Δημητρόπουλο συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Αμαρύνθου κ. Γιώργος Σμπιλίρης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Βθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Βελέντζας.


Στα σχολεία της Κοινότητας Γυμνού τη δημοτική Αρχή εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Α' αναπληρώτρια δημάρχου κ. Μαρία Παπαγγελή, ενώ στα σχολεία της Ερέτριας  ο αντιδήμαρχος Ερέτριας και Β' αναπληρωτής Δημάρχου  κ. Ευάγγελος Τσώκος και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα.



Αγιασμός στα Δημοτικά Σχολεία Αμαρύνθου 










Επίσκεψη του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αμαρύνθου,  όπου παρευρέθηκε στον αγιασμό













Αγιασμός στο Γυμνάσιο Γυμνού όπου παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Α' αναπληρώτρια δημάρχου κ. Μαρία Παπαγγελή






Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Γυμνού όπου παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Α' αναπληρώτρια δημάρχου κ. Μαρία Παπαγγελή







Αγιασμός στα Νηπιαγωγεία Ερέτριας όπου παρευρέθηκε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτα Μπούγα














Δεν υπάρχουν σχόλια: