Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Tsonidis schools: «Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σχολείο Αγγλικών, με την πιο έμπειρη ομάδα ειδικών στη διδασκαλία γλωσσών!»



Τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών τους, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΤΣΟΝΙΔΗΣ, δημιουργούν νέα «πρότυπα εκπαίδευσης» στη μάθηση της ξένης γλώσσας.


Με όπλα τους, μια άριστα εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών, με διαρκή επιμόρφωση στη σύγχρονη εκπαίδευση και τη βιωματική διδασκαλία, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κυρίως εξατομίκευση των αναγκών κάθε μαθητή, εξασφαλίζουν την επιτυχία του συνόλου των μαθητών τους.

Τρανή απόδειξη και οι φετινές τους επιτυχίες που άγγιξαν και πάλι το 100% στις εξετάσεις στα πλέον καταξιωμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας!




Η τεράστια επιβράβευση, αλλά και η προσωπική ανταμοιβή για τον Βασίλη Τσονίδη και τον Άγγελο Τσονίδη, τους δύο εμπνευστές και πρωταγωνιστές των ομώνυμων Κέντρων Γλωσσών, είναι η πρόοδος και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών τους.

 



«The experts in language teaching!»


«Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας ανανεωμένη και πανέτοιμη να κατευθύνει τους μαθητές μας στην γνώση!

Σίγουρα η καλύτερη ομάδα της πόλης!  Mια πολύ έμπειρη ομάδα ειδικών στη διδασκαλία γλωσσών, αφιερωμένη στο να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μαθησιακή εμπειρία των μαθητών μας!


Προχωράμε και φέτος δυναμικά για να χτίσουμε γερές σχέσεις εμπιστοσύνης με μαθητές και γονείς και να μεταλαμπαδεύσουμε πολύτιμες γνώσεις στα παιδιά μας!»,  μας είπε ο Άγγελος Τσονίδης.





* Οι εγγραφές ξεκίνησαν


Κλείστε το ραντεβού σας Δευτέρα έως Παρασκευή


Ερέτρια- Φιλοσόφου Μενεδήμου 42
18.00-21.00
τ. 22290 63100

Χαλκίδα- Π. Π. Γερμανού 15:
10.00-13.00 & 18.00-21.00
τ. 22210 79040


(Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 20 Σεπτεμβρίου)









Δεν υπάρχουν σχόλια: