Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ερέτριας - Περιπολίες των εθελοντικών ομάδων - Συμβάλλουμε όλοι με την προσοχή μας

Το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας, σε συνεργασία με όλους εμπλεκόμενους φορείς, υπηρεσίες και τις Εθελοντικές ομάδες του δήμου μας, βρίσκεται σε επιφυλακή, λόγω του ακραίου κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς (Κατάσταση Συναγερμού – Κατηγορία 5) σήμερα Κυριακή 23/7 σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε το Σάββατο 22-7-2023 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.).




Από το πρωί της Κυριακής 23/7, οι εθελοντικές ομάδες του δήμου μας, FETES CLUB 4X4, ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΣΔΔΕ και ΕΔΔΑΚΟΔ, βρίσκονται σε διαρκείς περιπολίες στους τομείς δράσεις που έχουν καθοριστεί, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, σε επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και την Πολιτική Προστασία.


Ενώ, σε σχετική ανακοίνωσή του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Πέτρος Σμιλάκος επισήμανε για μια ακόμη φορά τα αναγκαία μέτρα πρόληψης για την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς.

Συμβάλλουμε όλοι με την προσοχή μας για το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, το φυσικό μας περιβάλλον!




ΒΙΝΤΕΟ από περιπολία εθελοντών της ΕΣΔΔΕ την Κυριακή 23-7-2023





 



Εθελοντές της ΕΣΔΔΕ με όλα τα οχήματα σε περιπολία  






Εθελοντές της ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ έκαναν περιπολίες στον τομέα δράσης τους στην Αμάρυνθο και Άνω Βάθεια




Σχετικά άρθρα:














Δεν υπάρχουν σχόλια: