Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου έχουν ραντεβού στις 22/7 στο Νησί των Ονείρων, στην Ερέτρια για μια μοναδική συναυλία αλληλεγγύης!

Δύο αγαπημένες χαρισματικές ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου  δίνουν ραντεβού επί σκηνής το Σάββατο 22/07/2023 στις 21.00 στο Νησί των Ονείρων και υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μουσικά ταξίδια από διασκέδαση! Μαζί τους και ο Χάρης Μακρής!


Τη  διοργάνωση έχουν αναλάβει το Σωματείο Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Ερέτριας και ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “Η Μέδουσα” προσκαλώντας το κοινό σε μία συναυλία αλληλεγγύης και στήριξης των γυναικών που έχουν υποστεί κάθε μορφή βίας.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών "Η Μέδουσα", μέρος των εσόδων της συναυλίας πρόκειται να δοθεί για τις ανάγκες αποκατάστασης των υλικών και περιβαλλοντικών καταστροφών από τις πρόσφατες πυρκαγιές.




Οι πόρτες στο Νησί των Ονείρων ανοίγουν στις 19.30 μ.μ.

Τιμές : Προπώληση : 15,00€
Ταμείο : 20,00€

Hλεκτρονικα στο viva.gr και σε φυσικά σημεία σε:
Coffee island Αρτάκης Ερέτριας, Ωρωπού, Αλιβερίου, Κύμης και Καρύστου.
Αμάρυνθο στο κατάστημα οπτικών κ. Σιώζου Ειρήνης και Χαλκίδα στο Seasons- Κατσαρέλιας Λεωνίδας, Σαλονικού 2.

Παιδιά έως 8 ετών δωρεάν.



Το σύνολο των εξόδων τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε προμήθειες που απαιτούνται για την οργάνωση κι ολοκλήρωση της συναυλίας θα καλυφθούν από τα εισιτήρια, τις χορηγίες ιδιωτών, το μπαρ, τις συνδρομές των μελών καθώς και την εθελοντική εργασία μελών και φίλων των δύο συλλόγων.






Δεν υπάρχουν σχόλια: