Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Μια δράση για την καλλιέργεια εθελοντικής συνείδησης και αγάπης για το περιβάλλον στο 2ο Νηπιαγωγείο Ερέτριας με την συνδρομή της ΕΣΔΔΕ

 

Το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας (ΕΣΔΔΕ) συμμετείχε σε μια δράση για την καλλιέργεια εθελοντικής συνείδησης και αγάπης για το περιβάλλον, που διοργάνωσε το 2ο Νηπιαγωγείο Ερέτριας για να αποχαιρετήσουν οι μικροί μαθητές την φετινή σχολική χρονιά διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας!



Η υπέροχη αυτή εκδήλωση, έγινε σήμερα Τρίτη 13/6/2023 στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Ερέτριας, παρουσία των εκπαιδευτικών και με τη συμμετοχή εθελοντών της ΕΣΔΔΕ, οι οποίοι είχαν διοργανώσει μια μικρή επιχείρηση διάσωσης, όπου οι μικροί μαθητές είχαν την δυνατότητα μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι να αισθανθούν την αγάπη της προσφοράς μέσα από τον εθελοντισμό, αλλά και την αγάπη για το περιβάλλον και τα ζώα.


Οι μικροί μαθητές, με καπελάκια και τη μάνικα στα χέρια, έσωσαν τα μικρά παπάκια που κινδύνευαν από τη φωτιά και τα έβαλαν με ασφάλεια στην λίμνη τους με τη βοήθεια των εθελοντών. 

Ενώ στη συνέχεια ο καθένας έλαβε και από ένα αναμνηστικό Ενθύμιο Μικρού Εθελοντή με το όνομά του για τη συμμετοχή του στη δράση, από την ΕΣΔΔΕ.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με νεροπιτσιλίσματα και πολύ γέλιο και διασκέδαση, όταν όλοι, μικροί και μεγάλοι, έγιναν μια όμορφη παρέα στο παιχνίδι!

Συγχαρητήρια στην διευθύντρια Ελένη Γκιτέρσου, στις εκπαιδευτικούς Βιργινία Ψαθά και Αικατερίνη Βλάχου και  σε όλη την ομάδα ΕΣΔΔΕ για την υπέροχη πρωτοβουλία και διοργάνωση!















Δεν υπάρχουν σχόλια: