Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Το Νησί των Ονείρων αποκτά και πάλι την εικόνα που του αρμόζει χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Ερέτριας και τη βοήθεια εθελοντών, συλλόγων και πολιτών

Τη δύσκολη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες ο Δήμος Ερέτριας και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, για τον καθαρισμό του Νησιού των Ονείρων με σκοπό κυρίως την προστασία του εν όψει της θερινής περιόδου, ενίσχυσαν εθελοντές, σύλλογοι και απλοί πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Ευάγγελου Τσώκου, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.


Το Σάββατο 27/5/2023 από τις 9:00 το πρωί, προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Ερέτριας, αλλά και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας ΕΣΔΔΕ, του Σωματείου Animal Earth και δημότες, συμμετείχαν εθελοντικά στην δράση για τον καθαρισμό του Νησιού.

 



«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του δήμου μας, η συνδρομή των εθελοντών είναι πολύτιμη, προκειμένου να καλυφθεί ο καθαρισμός της έκτασης των 46 περίπου στρεμμάτων πρασίνου του Νησιού. Εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχουμε και καλούμε όλους τους δημότες, συλλόγους και εθελοντές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, που ήταν παρών στην δράση για τον καθαρισμό του Πεζονησίου, στέλνοντας ο ίδιος πρώτος, έμπρακτα το μήνυμα, πως από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!








Παρόντες επίσης ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Αντώνης Τερζάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Ανδρουλάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Σαράπης και η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου.





Τόσο ο κ. Δημητρόπουλος, όσο και αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δήμου Ερέτριας, αλλά ιδιαίτερα το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου που εργάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, καλώντας παράλληλα ακόμα περισσότερους συλλόγους και πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την σημαντική προσπάθεια.



Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ερέτριας

\




Εικόνες από τις προσπάθειες του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας
















Μέλη του συλλόγου Animal Earth συμμετείχαν ενεργά στην δράση καθαριότητας του Νησιού








Οι εθελοντική ομάδα της ΕΣΔΔΕ ανταποκρίθηκε για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα του Δήμου Ερέτριας













Η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας και μέλη του σωματείου Animal Earth εν δράσει




Ο Γιάννης Ρίππης, γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και ο φίλος του Γιώργος Μαστροπάσκουα, συμμετείχαν ενεργά στην δράση για τον καθαρισμό του Πεζονησίου.




         Το παρών έδωσε και ο συντοπίτης μας Σπύρος Κατσίγιαννης.




Ευχάριστη έκπληξη, η συμμετοχή μικρών μαθητών στη δράση καθαριότητας του Νησιού, συνοδευόμενοι από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σαράπη.





Το Νησί των Ονείρων αποκτά και πάλι την εικόνα
που του αρμόζει 















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: